• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sofra Duası

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Yemekden Sonra Yapılan Sofra Duası

Elhamdülillah ElhamdülillahElhamdülillahillezi et âmene vesekane vece alene minel müslimin. Ve rahmetullahi vebere katühû aleyna ve ala cemili müslimin. Nigmeti celilullah bereketi halilullah sefaat ya resulullah.

Allah'im bize vermis oldugun bu çesitli nimetler için sana sonsuz hamdü senalar olsun. Nimetini daim vatanimizi kaimnesillerimizi alim eyle Yarabbi. Bu ziyafeti hazirlayanlarin vücutlarina sihhatgeçmislerine rahmet ve riziklarina bereket'i ihsan eyle Yarabbi.

Allahim bu nimetleri ekenlere biçenlerehazirlayip önümüze getirenlere ömür bereketi iman selameti ver. Astir tastir bu sofra sahiplerine Mekke'yi Mükerreme'ye ve Medine'yi Münevvere'ye ulastir ve Arafat'ta vakfelerde dualarda bulustur. Ya Rabb soframiz artsin eksilmesin tassin dökülmesin bu sofra sahipleri darlik ve yokluk görmesin yiyenler iyilik ve sifa bulsun tüm kaza ve belalardan korunsun.


Bize verdigin nimetler için sana yeterince Sükredemedigimiz için bize dert verip derman aratma kitlik verip açlikla bu asil milletimizi ve biz aciz kullarini terbiye eyleme Yarabbi.

Ahirette kevser sarabindan içmek sirat köprüsünden geçmek cennet ve cemealini görmek nasip eyle Yarabbi. Yarabbel-aleminavuçlarini açmis ve amin diyen bu kullarinin dualarini kabul et ve günahlarini affet.

Allahümme et aynnamil tagaymil cenneh. Ve eskinnamil serabil kevser. Ve eskinnafil ceravil resulik. Ve ekrumna biruyyeti cemalike ya ekramel ekramine veya erham errahimin. Vel hamdüllilahi rabil alemin.

El Fâtiha.
 
Üst