• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D3nRYO.jpg

HDP'ye yapılan operasyon malumunuz. Pek çok gerekçe haklı ve milletin büyük bir kısmı bu olayları destekliyor. Öte yandan bu parti milyonlarca oy almış bir parti. Bütün bu yaşananlarla ilgili ne düşünüyorsunuz?

İster A ister B partisi olsun kim olursa olsun siyasi parti liderlerinin ve milletvekillerinin gözaltına alınmasını doğru bulmuyorum. Sonuçta halkın oyuyla meclise girdiler. Seçimle gelenler yine seçimle gitmeliler bence. Öte yandan haklı olunan gerekçeler tabiki var. Bende istemem meclisimde canlı bombanın cenazesine giden veya terör örgütü propagandası yapan insanlar ancak niye şimdi? Niye daha önce değil? Başından beri Hdp'nin siyasi düşüncesi biliniyordu.

Bu arada Selahattin Demirtaş attığı bir twit sonrasında gözaltına alındı ve net kesildi diye bir haber de okumuştum ancak ne twiti attı veya bu haber doğru mu bilemiyorum. Ülkece kafamız karışık.

İster A ister B partisi olsun kim olursa olsun siyasi parti liderlerinin ve milletvekillerinin gözaltına alınmasını doğru bulmuyorum. Sonuçta halkın oyuyla meclise girdiler. Seçimle gelenler yine seçimle gitmeliler bence. Öte yandan haklı olunan gerekçeler tabiki var. Bende istemem meclisimde canlı bombanın cenazesine giden veya terör örgütü propagandası yapan insanlar ancak niye şimdi? Niye daha önce değil? Başından beri Hdp'nin siyasi düşüncesi biliniyordu.

Bu arada Selahattin Demirtaş attığı bir twit sonrasında gözaltına alındı ve net kesildi diye bir haber de okumuştum ancak ne twiti attı veya bu haber doğru mu bilemiyorum. Ülkece kafamız karışık.

İnternet bu olaylarla birlikte kesilmedi de kısıtlandı. WhatsApp ,twitter ,facebook, youtube hepsi kısıtlandı ve kullanılamayacak hale geldi. Daha yeni yeni düzeliyor :sigara

kısıtlandı daha doğrusu yanlış kelime pardon da kesilmiş gibi oldu dizi izlemeyi bırakın whatsaptan fotoğraf indiremedim, atamadım Bezelye

Siber saldırı olduğuna dair söylentiler varmış. Ama doğrulanmadı sanırım.

TÜBİTAK sunucuların sesini kısıp üzerini örtmüş.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri