• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyseki Oğlu var ve bizi güldürmeye devam ediyor ama o bir başkaymış

facebook-tan-yilin-hatasi-olum-ilani_780x438.jpg

Facebook, ölen kullanıcıları adına senkronize ettiği ölüm ilanını, birçok kullanıcıya göndermesiyle ortalık karıştı.

Dünyanın en büyük sosyal platformlarından biri olan Facebook büyük bir hata yaptı. Cuma gecesi sorunu gidermek için kolları sıvıyan Facebook, canlı kullanıcıları dahil Facebook'a uzun zaman girmemiş kullanıcılarına öldüğüne dair çicek koydu. Bu korkunç hata herkesi teleşa düşürdü. Facebook bu durumu kısa zamanda düzelteceklerini duyurdu.
İnsanlar bu tuhaf olay karşısında Twitter'da bir sürü tweet atarak dikkatlerini çekmelerine ve sorunu gidermelerine yardımcı oldu. Facebook kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg inde profilinde de aynı çiceğin olması insanları hayrete düşürmüştü. Basına yansıyan bu hata ile 2 milyon insanın bu duruma maruz kaldığı öğrenildi. Facebook bu durumda kalan insanlardan özür dileyerek sorunun kısa zaman içerisinde giderileceğinide açıkladı. Madur olan insanların ''Ben Facebook'ta Nasıl Ölü Gözüküyorum'' gibi tweetleri diğer kullanıcılar arasında çok konuşuldu.
kaynak(tech.firstpost

Sanırım hiç bişi.

bi çay olsa ufff fena olurdu :D

Facebook’ta Profil Resmi Nasıl Gif Yapılır?

Facebook'taki profil resmi olarak gif yani kısa bir hareketli resim kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte Facebook'ta profil resmi olarak gif ayarlama rehberi (resimli anlatım)…

9G61O8.jpg

Facebook’ta farklı profil resimleri kullanmayı seviyorsanız Facebook’un mobil uygulaması ile sunduğu bu özellik de ilginizi çekebilir. “Durağan” profil resminizden sıkıldıysanız “hareketli” bir resim kullanmaya ne dersiniz?

Gif resim formatı internette kısa hareketli imajlar paylaşmaya olanak sağlamaktadır. Facebook’ta profil resmi olarak bir gif kullanabilirsiniz ancak bunun için akıllı cep telefonunuzda Facebook uygulamasının yüklü olması gerekiyor.
Hesabınızı Facebook uygulamasında açtıktan sonra profil resminize dokunun. Karşınıza ufak bir menü açılacak.

6m4V09.jpg

Menüde en üstteki “Yeni Bir Profil Videosu Çek” seçeneği ile dokunduğunuzda Facebook uygulaması bazı izinler (Daha önce vermediyseniz) isteyecek. Bunları onaylayarak devam edin.

lEoGVg.jpg

Onaylardan sonra video kayıt ekranı açılacak. Kırmızı düğme ile kaydı başlatıp durdurabilirsiniz.

rEqknV.jpg

Kayıt tamamlandıktan sonra videonuzun ön izlemesi ekrana gelecek. Çekiminizden memnunsanız soldaki ileri seçeneği ile devam edin.

yVyag9.jpg

Son olarak videonun profilinizde nasıl gözükeceğiniz gösteren ekran gelecek. Sonuçtan memnunsanız sol üstteki “Kullan” seçeneği ile çekimi profil resmi olarak ayarlayabilirsiniz. Süreç sırasında istediğiniz an sol üstteki ok tuşuyla bir geri adıma dönebilirsiniz.

88GvAA.jpg

KAYNAK : SÖZCÜ

Birilerinin beni gerçekten anlamasına ihtiyacım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri