• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OVn07z.jpg

Halk belirlemeli, devlet korumalıdır. Devlet bunun için vardır.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın demişler atalarımız.

Tuvalet dolu ve çok tuvaletin var ve patlamak uzeresin ne yaparsın?

Hayın darbe girişiminin ardından kendimi bir sınava çektim dedim ki bu darbe kendi kendine olmuş olamaz. Sonra iki ay kim yaptı diye düşündüm sonra anladım ki Fetöcü subaylar yapmıştı. Sonra dedim ki güzel ülkemiz elden gidecek muhalif kşiliğimi bir kenara bırakıp bende uzun adamın yanında yer almaya başladım. Tartışma konusu açmak istedim ama anlamıyorum ki nereye açılacak. Uzun adamı seviyorum.

Ne halkı be. Halk sınır mı belirlermiş. Soru yönlendirme içerdiği için zaten yanlış. Cevap verenlerde yönlendirmeye geldiği için cevapları faşistçe.

Özgürlüğün sınırını öz haklar belirler. Öz hakların korunduğu yerde özgürlüğün limiti yoktur.

Devletin görevi sınırsız özgürlüklerin öz haklara zarar vermesinin önüne geçerek özgürlüğü korumak ve kişinin özgür seçim yapmasını sağlamaktır. Özgür seçim yapacak seviyeye getirmek ise özgürlüğe bırakılamaz. Kişi zorunlu eğitime tabi tutulmalı vs.

Soru yönlendirme içerse de Uluslararası arenada özgülüğü kısıtlayan tek şeyin yine özgürlük olduğunu bilin.

Lanet olası federaller. HDP terörist bir partidir ve içeri alındı. Çok doğru yanlış diyen önce pkk sizi tükürüğü ile boğar ifadesini açıklasın. Başkan aponun heykelini dikeceğiz heykelini diyen adamın içeri girmesi gayette normaldir. entel dantel yorumlar yapmayın. ülke elden gidiyordu ülkee

yani uzun adam düşmanını kendi elleri ile büyütmüş...

Ülke şuanda çok kötü dönemlerden geçiyor. Uzun adamın arkasında olmak lazım karşısında olanlar yarın kandırıldık diyecekler ona üzülüyorum. Cumhurbaşkanımız bu ülke için her zaman doğru olanı yapmış bugün gelinen nokta bunu gösteriyor.

yani uzun adam düşmanını kendi elleri ile büyütmüş...

Uzun adam düşmanını kendi elleriyle değil devletin içine sızan hayın insanlarla büyütmüştür. Bu ülkenin çok büyük düşmanları mevcut. İsrayilde her gün gazetelerde tayyip erdoğan ne zaman gidecek diye yazılar yazılıyor.

açık söylüyorum uzun adam eğer başkan olursa dünya lideri olur. çünkü lozanın hükümleri 2023 yılında sona eriyor lozanın maddeleri bitince bizi kimse tutamayacak. destek olmak lazım ülkemiz gelişiyor yollar hastaneler yapılıyor. o zaman çimenden yürüyün.

kandırldık...

biz bu tornistanları çok gördük...

bak bu uzun hep kendisi ile çelişiyor...:honk:

Fetöcü müsün. ?

Titre ve kendile gel. Meclis bombalandı Meclis. Uzun adam eğer olmasaydı şuanda ülkende kimler nerelerdeydi kim bilir. Alıştınız mandaya tabi. Sabrediyorum 2023 yılında dünyanın süper gücü olduğumuzda o gün bu konuda ol.

Fetöcü müsün. ?

Titre ve kendile gel. Meclis bombalandı Meclis. Uzun adam eğer olmasaydı şuanda ülkende kimler nerelerdeydi kim bilir. Alıştınız mandaya tabi. Sabrediyorum 2023 yılında dünyanın süper gücü olduğumuzda o gün bu konuda ol.

verecek cevabın olmayınca ...

damgalamak kolay oluyor....

fetoş iti ile işim olmaz...(17-25 kadar hepiniz o markadaydınız)

gemi su alıyor....

verecek cevabın olmayınca ...

damgalamak kolay oluyor....

fetoş iti ile işim olmaz...(17-25 kadar hepiniz o markadaydınız)

gemi su alıyor....

Aslında Tayyip Erdoğan cemaatin ne halt olduğunu biliyordu fakat güçlendi önce onları yok etmek için.

İlimunati örgütüne para aktardı fetö. raçofeller ailesi emri verdi. Mit müşteşarı Hakan Fidan Erdoğanı uyarmasaydı erdoğan o gece ameliyat masasında ölecekti. Allahın yardımıyla tayyip erdoğan kurtuldu. Biraz A haber izlersen gerçekleri görürsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri