• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sözlerin Bugünkü Ruhunu Yansıtsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DeStina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl
Sözlerin Bugünkü Ruhunu Yansıtsın

Buyrun;

Ziyadesiyle büyük yaralar aldık, kapanması zor olan. Fakat şöyle bir durum var ki kanamıyor artık.

İnsanları genel anlamda çok seviyorum ama artıık kimseye tahammülüm yok.hele ki bazı insanlarr her geçen gün midemi daha çok bulandırıyorlarr...

Ruhumu yansıtacak cümle bulamadım fakat en iyi anlatan noktalama işaretim ; '...' veya ' ? ' olurdu..

Yanımda değil belki ama;
Şükrümde,
Sabrımda,
Sevgimde,
Avuç içlerimde, DUA'mda olan insanlar var.ve iyi ki varlar onlar

adamın dibi olmaya gerek yok adam olunsun yeter :)))) dibini sonra konusuruz..

Beden yorgunluğunu iyi bir uyku alıveriyor da;
Gönül yorgunluğu uyurken de yorgun. . .

Haram Olsun Hakkım Var
Bir Uyurken Yoktum Yar
Zaman Geçer Anlarsın
Sen Kendini Yaktın Yar...

Siz, siz olmaya devam edin ki;
belki de O' nların hiç hoşlarına gitmeyen;
İÇTEN' liğiniz, CANDAN' lığınız, ANLATIM' larınız,
YAŞAM STİL' iniz le,
ELALEM' ler ELALEM' liklerinin farkına varsın.

Mutluyummmmm, hemde çok sevdiklerim iyi ki yanımdasınız, insanın ailesi gibisi yokkkk :) :)

bUGUN bayram hiççç sinirlenesim yok ..: ))

Bazı An'lar Vardır; Gözlerinle Konuşursun, Bilirsin ki, Kelimeler Yetmez Anlatmaya İçinde Taşıdığın Sevgiyi...
Bazı An'lar Vardır; Haykırmak Gelse de İçinden Fısıltıyla Söylersin "Seni Seviyorum"ları İşte...

Bilen YAPAR, az bilen AKIL VERİR; bilmeyen ELEŞTİRİR, yapamayan ÇAMUR ATAR - MIŞ. Herkes YAKIŞTIĞI yerde yani, AYNEN DEVAM..! :)

Hayatta Silgim Kalemimden Önce Bitmiştir Hep Kendi Doğrularımı Yazacağım Yerde Hep Başkalarının Yanlışlarını Sildim
Ama Artık Silgi Kullanmıyorum......./Destina

Geri