• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sözlerin Bugünkü Ruhunu Yansıtsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DeStina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zamanında büyük yaralar aldık, kapanması zor olan. Fakat şöyle bir durum var ki kanamıyor artık.

İnsanlarin dışı güzel gözüksede.. içleri illaki fesatlık çirkefkik fitnelik kaynıyor....

Bitmiş saygıların üzerine sevgi inşa edilmez..

Ne unutacak kadar nefret ettin,
Ne hatırlayacak kadar sevdin!
Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin,
Biliyorum.
Beni hep bulmamak için aradın.
Yanılgımdın,
Yandığımdın,
Yangındın…
Kahraman Tazeoğlu

Birileri birilerine gider gelir ister istemez. olumlu olumsuz düşünür. sonuc. kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün insan kendini biliyorsa Allah biliyorsa başka düşünce yorumlar fosttt...gerisi tın..

Kızmıyorum artık; bakıyorum, seçiyorum, gülüyorum, geçiyorum...

Yok öyleymişiz yok böyleymişiz.!

Velhasıl KELAM,

İNSAN olmayana,
DÜŞMAN bile olmam........

Kiş Geliyor Ve Yeterince Soğuk Olucak Ve Gereksiz Soğuk Yapmacık

İnsanlardan Arınmanın Tamda zamanı Sil Yeni Baştan ...

Yanımda olmayıp da yüreğimde olan biri var. Rabbim, o sana emanet.

Tövbe ettik geçen ama kafamız katliam.

vay beaaa... insanlar bu kadar mı aciz..bu kadar mı aşağılık bu kadar mı fitne neyin tasasını yaşıyorlarsa acaba geceleri vicdanları ne alemde yazıkkkk.. karaktersiz olmak da marifet işi sonucta...kendini bilenler beceremezz..

Bu aralar hedefleri olan, hırslı, amacına ulaşmak için toplumun ve çevresinin ne dediğini takmayan, özgüvenim gereğinden fazla ama güzel bir ruh hali içerisindeyim, kendimi pimi çekilmiş el bombası gibi hissediyorum tutukluk yapmazsam patlayacağım.*

Günün rengi soluk siyah..Yumruk yiyen boksör kıvamında..Sımsıkı tutmaya çalıştığım gülüm,daralıp uçmuştu aylar önce..Bir iki gün önce öğrendim ellerin olduğunu.Unutmaya çalışılsa da olmuyo işte..Yine de onun mutluluğu,azaltır hüznümü.Cız cız kıwılcımlar saçıyorum fondaki siyahlığa.Birkaç damla da kanamış ellerim ama gözükmedi gözyaşlarım.

Hayatımızdan bir sayfayı koparıp atamazken, tüm defteri ateşe atabileceğimizi farkettim.

Pahalı parfümleri bir kenara bırakın. insan güven kokmalı..

Geri