• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Star Lord'dan Kart Numarası:)

yok kız aksine kucağına bi al, iki okşa felan, artık kaçsan da gelir kucağına girer. diyom elli kere, kıslarla fazla haşır neşir olma, üzerlerrrrrr, kanatırlarrrrr die amaaa hiiiç...
Bence de doğru tavsiye vermişsin:p
Sahibi çok uyguladığı için kediden yapmasını bekliyor:D

Bence de doğru tavsiye vermişsin:p
Sahibi çok uyguladığı için kediden yapmasını bekliyor:D

bak bak, ben kızlara zerre güvenmem ki (talking the tecrübe) gidip özellikle haşır neşir olayım, benimki sadece muhabbet : ))))) ve kediyi de bu yönde domine ettim :P
hem ben hilede demedim çarpıtma sayın öğrenci, kağıt hilesinde dedim temam mııı, medya üzerinde algı oyunu yapıyorsunuz, sizi sizi : ))

tanışıyoruz tabi. kilimci kör hasanın babasının evdeki kiracıları çıkarabilmek için öne süreceği almanyadaki kızısın sen.

Ama genelde o hikâyede Almanya'dan gelen kızı yada oğlu evleniyor, huzur evinden zor çıkıyorum zaten olmaz , mümkün değil,asla, katiyen, kesinlikle :D :D

" Ama genelde o hikâyede Almanya'dan gelen kızı yada oğlu evleniyor... "

-efenim şimdi kızın babası hep evlensin istemiş...
+evlenmemiş mi?
-evlenmiş mi?
+kim?
-babasının kızı?
+evlenecek miymiş?
-siz dediniz efendim
+kim dedi
-e siz dediniz
+kim siz dedi?
-siz dediniz kim dedi ...

-Ya siz dediniz efendim
+Kime dedim efendim
-O ne dedi
+Kim ne dedi?
-Kızı diyordunuz efendim
-Ne olmuş kızı mi olmuş?
-Evlenecek dediniz
+Ne zaman dedim
-Hatırlamıyor musunuz efendim?
+Hatırlıyor muyum?

ya sonuçta almanyadan evlenip evlenmeyeceği muallak olan bir kız geliyor mu? geliyor. o zaman sorun yok @Pozitivizm, çözdün olayı iki dkk da :D bi gün eştur'la uçucan neticede yuvadan ;)

Geri