• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Şule Tankut Jobert Biyografisi - Şule Tankut Jobert Hakkında

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. 2000-2007 yılları arasında Galatasaray Üniversitesi'nda önce araştırma görevlisiardından yardımcı doçent olarak görev yaptı. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tüketim kültürü ve marka etkileşiminin uyma davranışına etkisi üzerine yazdığı tezle 2005 yılında doktor ünvanını aldı. 1997-2000 yılları arasında Yapı Radyo'da Chansons Françaises programını hazırlayıp sunan Jobert Milliyet Sanat Adam Öykü Notos Kül Öykü E ve Hece dergilerinde öykü deneme ve kültür sanat yazıları yazdı. İstanbul Vedalaşmayı Bilmez isimli ilk öykü kitabı Aralık 2007'de Don Kişot Yayınları tarafından; Yeni Başlayanlar İçin Psikoloji isimli kitabı Ocak 2009'da Ikarus tarafından yayımlandı.

İlk çocuk kitabı Un Parfum de Magnolia (Manolya Esintisi) Fransa'da L'Harmattan Yayınları tarafından Ocak 2009'da basıldı. Halen Fransa'da yaşamakta...

Kitapları

O Benim Dünyam
Erkeklere Güven Olmaz
Gençlik Yarası
Gökyüzünden Yeryüzüne Öyküler
 
Üst