• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Üstteki üyeyi forumun neyi olarak görüyorsunuz?

Teşekkürler :) iyi ve vicdanlı kısmı soru işareti ama eğlenceli bir insan olabilirim o da istersem :a-(175):

Oyuna dönüyorum artık uyarı yemeden önce :a-(138):
Üstteki üye forumun çok nazik bir üyesi :a-(101):
Bende güzel sözlerin için teşekkür ederim ???
İyi ve vicdanlı olduğuna dair makul bi gerekçem yok ama öyle olduğunu iddia etmeme hassasiyetini göstermen bile iyi ve erdemli biri olduğunu gösterir diye düşünüyorum ??

Kelimeleri bayağı güzel kullanıyor :a-(161):
Nazik bir üye olduğunu söylemiştim aynı zamanda diğer insanlara karşı hassas ve saygılı...

Ne diyeceğimi bilemedim. özenli bir dille yaptığın zarif iltifatlar için teşekkür ederim?✨?
Çok nadir foruma giriyor ama geldiği zaman güzel ve özgün enerjisiyle gelmesiyle???

Kibar kirici olmayan herkesle iyi anlasanı

Duyarlı, herkesin mutlu olmasını isteyen, sevimli, sıcak kanlı, komik bir mizacı olanı, ayrıca kırılmaktan, incinmekten çok korkanı, birde insanlara artık çok zor güvenebilmesine rağmen çok ama çok tatlı ponçik kalpli olanı olarak görüyorum ????

Ayın konugu uyesi

Pozitif enerjisi ❤?❤

Hemen kirilani

Geri