Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seni ilk gördüğüm an’ı mümkün değil unutamıyorum.
Yüzümde muzip bir gülümsemeyle karşılıyorum şuanda o çağrışımı hatta; "Çocuk resmen içine düştü..." demekte çok haklıydı arkadaşların.
Aslında kullandıkları cümleyi derinlikle düşünürsen, çok da güzel bir aşk tanımıydı.
Resmen içine düşmüştüm senin, üstüm başım sevda’lanmıştı hep.
Bir gün hayat ikiye ayırırsa bizi, dilerim benden kopan sen, kalan benden daha mutlu olursun..diye başlar hikâye.. Ve hayat kaybettiklerimizi de ikiye katlar birden bire.. Bitmezler biter, gitmezler gider…
Kendimizi iyi hissetmemizi sağlayan, kendimize söylediğimiz kaliteli yalanlardır.. Yine de yorulur insan böylesi bir yaşamda.. Çünkü gerçekler yaklaştıkça büyür, yalanlar kaçtıkça…
“Aşksız geçen bir ömür beyhude yaşanmıştır. Acaba ilahi aşk peşinde mi koşmalıyım mecazi mi, yoksa dünyevi, semavi ya da cismani mi diye sorma! Ayrımlar ayrımları doğurur. AŞK’ın ise hiçbir sıfata ve tamlamaya ihtiyacı yoktur.
Başlı başına bir dünyadır aşk. Ya tam ortasındasındır, merkezinde, ya da dışındasındır, hasretinde.”