• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

~ ξsiч ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
182174_315975471818728_1311434658_n.jpg

Seni ilk gördüğüm an’ı mümkün değil unutamıyorum.
Yüzümde muzip bir gülümsemeyle karşılıyorum şuanda o çağrışımı hatta; "Çocuk resmen içine düştü..." demekte çok haklıydı arkadaşların.
Aslında kullandıkları cümleyi derinlikle düşünürsen, çok da güzel bir aşk tanımıydı.
Resmen içine düşmüştüm senin, üstüm başım sevda’lanmıştı hep.

ßüyümeden ya$landım ßen ..
Hayat ßana iLk gördügüm inSanların ,
Gördüğüm gißi Kalmadığını öğretti ..

Meğer ne büyük saflıkmış, Senin kalın duvarlarından incelik beklemek..

Bir gün hayat ikiye ayırırsa bizi, dilerim benden kopan sen, kalan benden daha mutlu olursun..diye başlar hikâye.. Ve hayat kaybettiklerimizi de ikiye katlar birden bire..
Bitmezler biter, gitmezler gider

Kendimizi iyi hissetmemizi sağlayan, kendimize söylediğimiz kaliteli yalanlardır.. Yine de yorulur insan böylesi bir yaşamda.. Çünkü gerçekler yaklaştıkça büyür, yalanlar kaçtıkça

Uçurtma değilim ki rüzgar şiddetlendikçe yükseleyim... Ancak kendime katlanabildiğim kadar sabrım var benim...

Annem Sürekli “Hiçbir Şey Yemiyorsun, Kurudun Kaldın” Deyip Duruyor; Ben Ne KazıKlar Yiyorum Kimse Bilmiyor…

Evde Kedi, Köpek Beslemekle Hayvansever Olunmaz. Hayvansever Dediğin Benim Gibi Koynunda Yılan Besleyecek ..

Ağlıyor Musun?’ Diye Soruyor Giderken Utanmadan.Yok Yanlış Yerden Işiyorum Aptal ..!

“Aşksız geçen bir ömür beyhude yaşanmıştır. Acaba ilahi aşk peşinde mi koşmalıyım mecazi mi, yoksa dünyevi, semavi ya da cismani mi diye sorma! Ayrımlar ayrımları doğurur. AŞK’ın ise hiçbir sıfata ve tamlamaya ihtiyacı yoktur.
Başlı başına bir dünyadır aşk. Ya tam ortasındasındır, merkezinde, ya da dışındasındır, hasretinde.”

Allah'ım bana bir sandalyenin sabrını ver, bütün g*tlere rağmen ayakta kalayım ..

Ne kadar değer verirsen, okadar ezilirsin,
Ne kadar hor görürsen, okadar sevilirsin..

Yanlış öğretmişler sana !
Çok sevgili yapınca kaliten artmaz,

ŞEREFIN AZALIR ...!

Geri