• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yüksek bel pantolon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anduril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anduril

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
5 Yıl 8 Ay
Bir pantolon tipi ne kadar kötü olabilir?
Cevap belli, uzaklarda aramayın yanıtı:)
yeni birşey ortaya koymak için saçma sapan ürünler (arka cebin önde ve bayağı aşağıya dikilmiş olan pantolon, düdük paça vb.)arasına bir efsane daha eklendi, gözünüz aydın, nur topu gibi estetik dışı bi ürün daha raflarda yerini aldı, “yüksek bel “ ???
Yeni şeylere, yeniliklere açığım ama bu yenilik değil ya, çok net. resmen rüküşlük. Geriye dönmek bazen güzeldir. retroya da saygı duyuyorum. Çok estetik, bakmakara doyulmayan çok güzel kalıplarda var.. hatta her zaman geçerliliği koruyacak kadar, ölümsüz klasikler var.. ama bu pantolon o şıklıkta bir ürün değil görmüyormusun.
Hadi piyasa, belki tutar diye çıkarmış ama sen alırken hiç mi bakmıyorsun ne aldığına? Ne kadar kötü olduğunu hatta seni olduğundan bile çirkin gösterdiğini, vucudunu bi tık daha kötü gösterdiğini hiç mi fark etmedin?
Seven giyer. Ama söylediklerimde haklı olduğumu bu dönem haricinde bir daha giyemediğinizde anlayacaksınız diye düşünüyorum ..

Son düzenleme:
@Anduril merhaba. Keşke bir kaç görsel paylaşsaydın.

Bu yazı eleştirisel sanırım, anlayabiliyorum seni fakat herşeyin bir alışma süreci vardır kabullenmek zor ama insan herşeye alışıyor, erkeğin küpe takması ilk zamanlarda resmen linç yiyordu, zamanla içe sindi takanlara laf söyleyenler bu sefer onlara sevimli geldi istisnaları ayırıyorum elbette, durumuna yorum yapıyorum bu şekilde görsel olarak erkekde yüksel bel pantolonu görmedim açıkçası birazdan bakıp tekrar yorum yaparım ?

@Anduril merhaba. Keşke bir kaç görsel paylaşsaydın.

merhaba @Siyah :)
Herkes neyi kastettiğimi anlar zannettiğim için görsel paylaşmak hiç aklıma gelmedi. Ancak doğru bi tespit. Tam olarak neyi kastettiğimi, gerçekten ne kadar estetik dışı olduğunu çok net şekilde destekleyen görsel kullansam yerinde olurdu. Uyarın için teşekkür ederim. Eğer bulabilirsem paylaşıcam..

Son düzenleme:
merhaba @Siyah :)
Herkes neyi kastettiğimi anlar zannettiğim için görsel paylaşmak hiç aklıma gelmedi. Ancak doğru bi tespit. Tam olarak neyi kastettiğimi, gerçekten ne kadar estetik dışı olduğunu çok net şekilde destekleyen görsel kullansan yerinde olurdu. Uyarın için teşekkür ederim. Eğer bulabilirsem paylaşıcam..
Sanırım herkes anlamıştır ama ben anlamadığımı düşünüyorum çünkü yüksek bel pantolon bama gayet malul geldi. Her ne kadar giyimde tercih etmiyor olsam da... Aynı şeyden bahsetmiyor olabiliriz tabii.

Bu yazı eleştirisel sanırım, anlayabiliyorum seni fakat herşeyin bir alışma süreci vardır kabullenmek zor ama insan herşeye alışıyor, erkeğin küpe takması ilk zamanlarda resmen linç yiyordu, zamanla içe sindi takanlara laf söyleyenler bu sefer onlara sevimli geldi istisnaları ayırıyorum elbette, durumuna yorum yapıyorum bu şekilde görsel olarak erkekde yüksel bel pantolonu görmedim açıkçası birazdan bakıp tekrar yorum yaparım ?

Sanırım kendimi iyi ifade edemedim @HiLsideR
Biraz daha açıklayıcı olmak adına birşeyler söylemek isterim..
sadece bana garip geldiği için yada senin tabirinle yadırgadığım için eleştirel birşey yazmak değildi amacım.
Göbeği açıkta bırakan tshirt lerde modaydı bu sene. Koca göbekli ve şişko kızlardan oluşan komik ve gerçekten kötü örnekler görsem de bununla ilgili bi yorum yapmıyorum. Çünkü bu kötü örneklerin aksine güzel olmuş, bir insanı zarif ve güzel yapan örneklerde gördüm. Bundan dolayı, açık göbek olayına, bu çok net bir rüküşlüktür demedim, dememde..Ancak yüksek belde durum böyle değil..
Ben yüksek beli kim giyerse giysin estetik dışı olduğunu düşünüyorum..
Harika vucutlu çok güzel bi kız giydiğinde bile, bu onu biraZ itici ve çirkin yapıyor. mevcut güzelliğinden dolayı, çok çirkin diyemiyorsun ama onda bile “ya bu kadar güzel vucudu ancak böyle çirkinleştirebilirdi” dediğimden, herkesi bi tık daha çirkinleştirdiği gerçeğinden hareketle bunu yazdım..
Ancak dediğim gibi bu beğenidir nihayetinde..
Ben kendi çapımda estetik kaygılarla düşüncemi ifade etmeye çalıştım.

gerçekten yanılıyorsam kullanım ömrü çok kısa olmaz ama böyle olmayacağını öngördüğümden düşüncemi paylaşmak istedim..

Son düzenleme:
Sanırım herkes anlamıştır ama ben anlamadığımı düşünüyorum çünkü yüksek bel pantolon bama gayet malul geldi. Her ne kadar giyimde tercih etmiyor olsam da... Aynı şeyden bahsetmiyor olabiliriz tabii.

@Siyah bence aynı şeyden bahsetmiyoruz.. çünkü ben hiç güzel örneğini görmedim:)

Sanırım kendimi iyi ifade edemedim @HiLsideR
Biraz daha açıklayıcı olmak adına birşeyler söylemek isterim..
sadece bana garip geldiği için yada senin tabirinle yadırgadığım için eleştirel birşey yazmak değildi amacım.
Göbeği açıkta bırakan tshirt lerde modaydı bu sene. Koca göbekli ve şişko kızlardan oluşan komik ve gerçekten kötü örnekler görsem de bununla ilgili bi yorum yapmıyorum. Çünkü bu kötü örneklerin aksine güzel olmuş, bir insanı zarif ve güzel yapan örneklerde gördüm. Bundan dolayı, açık göbek olayına, bu çok net bir rüküşlüktür demedim, dememde..Ancak yüksek belde durum böyle değil..
Ben yüksek beli kim giyerse giysin estetik dışı olduğunu düşünüyorum..
Harika vucutlu çok güzel bi kız giydiğinde bile, bu onu biraZ itici ve çirkin yapıyor. mevcut güzelliğinden dolayı, çok çirkin diyemiyorsun ama onda bile “ya bu kadar güzel vucudu ancak böyle çirkinleştirebilirdi” dediğimden, herkesi bi tık daha çirkinleştirdiği gerçeğinden hareketle bunu yazdım..
Ancak dediğim gibi bu beğenidir nihayetinde..
Ben kendi çapımda estetik kaygılarla düşüncemi ifade etmeye çalıştım.

gerçekten yanılıyorsam kullanım ömrü çok kısa olmaz ama böyle olmayacağını öngördüğümden düşüncemi paylaşmak istedim..
Affet beni anlayamadığım için tekrar soruyorum bu yazın her iki cinsiyet için mi? Kadınların giydiği yüksel belden mi bahsediyorsun?

Esrağfirullah. Sen anlamadın diye birşey yok. Ben kendimi anlatamadım, iyi ifade edemedim..
Evet genel olarak kadınların giydiği yüksek beli kastetmiştim.. erkeklerden de var.. ama çoğunlukla kadınlarda gördüğümden kadınları kastederek söyledim.

Esrağfirullah. Sen anlamadın diye birşey yok. Ben kendimi anlatamadım, iyi ifade edemedim..
Evet genel olarak kadınların giydiği yüksek beli kastetmiştim.. erkeklerden de var.. ama çoğunlukla kadınlarda gördüğümden kadınları kastederek söyledim.
Bence artık neyi kastettiğinle ilgili görsel paylaşma vakti geldi.

Üzerimde yüksel bel pantolon varken bu duruma yorum atarak bir açıklık getireyim senin görüşündur saygı duyarım tabi ama yani hoşuna gidip gitmemesi görecelidir birsey diyemem., ama senin söylediğin gibi üzerimde çirkin durduğunu düşünmüyorum alırkende defalarca bakıyorum hatta tedavülden kalkmasını isteyeceğim sanırım en son şey olabilir, vücudumu kötü gösterdiğini de düşünmüyorum ayrıca yüksel bel pantolon yeni moda olan birsey değil ben görselini paylaşmanı istiyorum algıların da acaba hangi yüksel bel var merak ettim

Seni rahatsız eden çirkin olduğunu, vücudu kötü gösterdiğini düşündüğün bu tarzlar mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri