Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

barbunya

  1. vioLeta

    20 Ağustos 2017 Günün Yemeği - Patates Çanağında Barbunya

    ... ~ Patates Çanağında Barbunya ~ Malzemeler: - Yarım su bardağı barbunya - 8 patates - 2 havuç - 5-6 dal taze soğan - 7 yemek kaşığı zeytinyağı - 1 tatlı kaşığı salça - 5-6 dal maydanoz - Yeteri kadar sıcak su - Bir tutam tuz Yapılışı...
  2. OBERON

    Barbunya

    Malzemeler Yarım kg.kuru barbunya 5diş sarmısak 1 orta boy soğan 2tane domates 5,6 dal maydanoz tuz 1çay bardağı zeytinyağı üstünü örtecek kadar su Tarif Barbunyaları akşamdan ıslatıp iyice haşlayalım. Bir tencerede soğanı ve samısakları kavurup domatesleri ekleyelim tuzu ve barbunyalarıda koyup...
  3. OBERON

    Barbunya Pilaki

    Malzemeler: 500 gr barbunya 1 adet havuç 1 adet patates 1 orta boy soğan 3 adet domates 2 diş sarımsak 1 çorba kaşığı domates salçası 1 adet küp şeker 5 - 6 dal maydanoz Tuz Zeytinyağı Hazırlama Tarifi: Barbunyaları ayıklayalım ve yıkayalım. Barbunyaları bir tencerenin içine alalım üzerini...
  4. OBERON

    Barbunya Salatası

    Barbunya Salatası Malzemeler: 2 su bardağı barbunya 1 adet iri havuç 1 su bardağı ceviz kırığı Maydanoz,dereotu 1 kase sarımsaklı yoğurt 2-3 yemek kaşığı mayonez Tuz ve pulbiber Hazırlama Tarifi: Barbunyaları akşamdan ıslatın ve ertesi gün haşlayın ve süzün.Karıştırma kabına havucu...
  5. OBERON

    Sirkede Barbunya Balığı

    MALZEMELER 1 Kg Barbunya Un 1 Bardak Sirke(İçine bir çay kaşığı bal eklenip karıştırılmış) Birkaç Kuru Defne Yaprağı 2-3 Diş Sarımsak Biberiye Kırmızı Biber Kıyılmış Maydanoz Zeytinyağı Balık Suyu Tuz Karabiber HAZIRLANIŞI Fırının ısısını 180 dereceye getirin. Ayıklayıp iyice yıkadığımız...
Üst Alt