Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

muhallebi

  1. Herkül

    Tahinli Muhallebi

    Tahinli Muhallebi 1 litre süt 1 su bardağı toz şeker 5 yemek kaşığı buğday nişastası ½ su bardağı tahin 6 yemek kaşığı pekmez (servisi için) Şeker ve nişastayı tencereye alın. Azar azar sütü ekleyin ve çırpın böylece topaklanmadan tüm sütü ekleyin.Orta ateşte şeker...
  2. Rapunzel

    Kadayıflı Mini Tart

    Kadayıflı Mini Tart Kadayıflı Mini Tart İçin Malzemeler: 200 gram muhallebilik kadayıf 2 -3 çorba kaşığı eritilmiş margarin 1 çorba kaşığı toz şeker Muhallebisi İçin: 4 bardak süt 2.5 – 3 kaşık nişasta 5 çorba kaşığı toz şeker 1 paket vanilya Çikolata sosu (üzeri için)...
  3. Herkül

    Kesme Muhallebi

    Kesme Muhallebi Tarifi 1 litre süt 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı kakao Üzeri için 1 adet çikolata sosu Süt, şeker ve irmiği bir tencereye alın ve sürekli...
  4. OBERON

    Sakızlı Hünkar Muhallebi Tarifi

    Malzemeler - 3 Adet Damla Sakızı - Yarım Su bardağı File Antep Fıstığı - 0.75 ( 3/4 ) Su bardağı Mısır Nişastası - Yarım Su bardağı Su - 2.5 ( 5/2 ) Su bardağı Süt - 1 Su bardağı Toz Şeker Hazırlanışı Orta ateşte bir tencereye şeker ve sütü ekleyip şeker eriyinceye kadar ısıtın. Derin...
  5. OBERON

    Çilek Soslu Kedidilli Muhallebi Tarifi

    Çilek Soslu Kedidilli Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt (5 su bardağı süt), 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı mısır nişastası, 1 paket vanilya (10 gr), 1 paket kedidili. Sosu İçin: 500 gr çilek, 2 su bardağı su, 1 çay bardağı şeker, 2 tepeleme yemek kaşığı mısır...
  6. OBERON

    Elmalı Muhallebi Tarifi

    Elmalı Muhallebi Tarifi Malzeme Listesi 1 lt süt 3 tane elma 1 bardak ceviz içi (ufalanmış) 1 bardak şeker 1 paket vanilya 1 kaşık tereyağı 4 kaşık un Yarım tatlı kaşığı tarçın Elmalı Muhallebi Tarifi Nasıl Yapılır İlk olarak yıkanmış elmaları soyup küçük bir kaba ince bir şekilde rendeleyin...
Üst Alt