• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

ArtemiS'in Suç Dünyası

amaaaannnn tannrııımmm diidiiimmmmmm :s99 sanırım biraz karışacak ortalık :D zaten çorba oldu oldu balık hafızalıyım unutcam şimdi olayı :y
Kolibandı ellerine saglık demicem artık alıştık ne de olsa :D:D

Yokkk ya ben olayı anlayıp kesin onları da ortadan kaldırıyorumdur net yağniii :D
Sonuçta burası benim suç dünyam :torpu​

olay çok karışmış ya .s.s biri bana özet geçsin lütfen bu kadar karakter girince işin içinden çıkamıyom .s.s zavallı artemis anladığım kadarıyla (ihanet başlığından anladım bunu) beslemişsin kargayı oymuş gözünü :honk:

Az kaldı ceo toparlıyorum artik : )

amaaaannnn tannrııımmm diidiiimmmmmm :s99 sanırım biraz karışacak ortalık :D zaten çorba oldu oldu balık hafızalıyım unutcam şimdi olayı :y
Kolibandı ellerine saglık demicem artık alıştık ne de olsa :D:D
Aga artık iş sizde yavaş yavaş delillerde geldiğine göre çözüm.yakındır :D

olay çok karışmış ya .s.s biri bana özet geçsin lütfen bu kadar karakter girince işin içinden çıkamıyom .s.s zavallı artemis anladığım kadarıyla (ihanet başlığından anladım bunu) beslemişsin kargayı oymuş gözünü :honk:

Yalnız takdir ettim o kadar olay oldu hala sarı kafayla beraber benim mekanda oturuyorsunuz :s97​

Yalnız takdir ettim o kadar olay oldu hala sarı kafayla beraber benim mekanda oturuyorsunuz :s97​

dünya yansa umrumda değildi ben bi ömür otururdum onun dizinin dibinde de işte bilmedi kıymetimi adi şerefsiz karaktersiz haysiyetsiz :honk:
ilk defa da böle seri bi şekilde hakaret ediyorum sevdiceğime o da ayrı bi konu :dyg:
yalnız o beşiktaşlı burda fenerli sanırım bu yeni :honk:

Kolibandı burcu ne ona göre kaptırcam kendimi hikayeye :honk:

@Sade yi telkin etmek mi ? aslında kesecamm onu :D

- Bu bölümde daha cok beğendim sanki ; sinsi ve duyarlı yaklaşmışım hastanede , Çok güzel :s24

Geri