• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Esila ve aşkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Üzümün çöpüne armudun sapına
Ne talipleri harcadım koydum kapıdan
Güvendim yaşıma gözüme kaşıma
Fazla naz adamı işte kor bir başına
Ay ay ayy evde kaldım vah

:hello

EsiLa'mmmmm sana gelsin :D

EsiLa burada büyükler konuşuyoruz kücüklere evlenmek ister misin diye sormuyoruz :D verdik gitti seni :p hoş Kolibandı nın gözünü para bürüdü birde beni söylersiniz paragöz diye amaa görr işde gör :D evlenmem derken istemem yan cebe:s87 millete dügünde hediye siparişi ediyor seni cakalllllll :cikcik

Bakıp bakıp niye aglicas ki hee niye aglicas:s87 evde kalmaktan kurtardık seni sen git sırada olan var daha önünü ac genclerin :D

EsiLa burada büyükler konuşuyoruz kücüklere evlenmek ister misin diye sormuyoruz :D verdik gitti seni :p hoş Kolibandı nın gözünü para bürüdü birde beni söylersiniz paragöz diye amaa görr işde gör :D evlenmem derken istemem yan cebe:s87 millete dügünde hediye siparişi ediyor seni cakalllllll :cikcik

Bakıp bakıp niye aglicas ki hee niye aglicas:s87 evde kalmaktan kurtardık seni sen git sırada olan var daha önünü ac genclerin :D

Bulunmaz hint kumaşı'mız o bizim öyle kolay vermeyiz bacanak :cikcik :D

aman Kolibandı şımartma şunu sana diye bin kez söyledim :D bi düsün başlıgı alırız onada köyden 100 tavuq 2 sarıkız alırız :D
Bence de Bulunmaz kumaş baksana hiç bir damat adayı hala bulamadı :D

Kolibandı kör olmuş adayların gözü körr gebermeyesiceler üste baslık verces nerdeyse :D Esra Erol ile mi görüssem bir torpil yapsalar şu bulunmayan kumaşımıza :D

Kolibandı kardon faceye resim atmıs abim beni yavuklum Kasap Nuri'nin cıragına vermiyo diye :D al bu da mı kanıt deil :D

Zk6rqA.jpg

Sorma bu aralar fenayım en son istifa edicem galiba salı günü istanbulda müşteri toplantım var ona hazırlanıyorum​

siz çok fenasınız çoookkk:s1 durun bir :cay içeyim henüz açılamadım :asabi sonra hepinize tek tek cevap verecem :s41

evlenmciem işte turşumu kurun :s99

bu konu rekora doğru koşar adımla ilerliyor , galiba en son bana kör topal bir kısmet bulup evlendireceksiniz siz beni:asabi

EsiLa utanmış mı evlendirces diyince oyy oyy :D istemem yan cebime :D

YkLXLk.jpg

Geri