• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forum ile ilgili İstek ve Önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pisadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ara ara sitemize saldırılar yaplılıyor bu yüzden bazı ayarlamalar yapmak durumunda kalıyorum. Tekrar kontrol edip beni bilgilendirir misiniz lütfen, şuanda böyle bir sorun olmaması gerekiyor.

Hala aynı, gün içinde malesef mobilden giriş yapmakta problem yaşiyorum.:rolleyes:

Peki örneğin burası bir konunun ilk sayfasının en üst kısmı. Burada o bahsettiğiniz alan (son sayfaya git) nerede ya da nasıl açılıyor bana gösterebilir misiniz :) Kusur bakmayın sizi de yordum.

Sayfanın en altında

Screenshot_20200808_204316.jpg

Son düzenleme:
Bunu daha once de yazdim ama yine yazayim. Post alaninda yanlis yazdigimizda klavyedeki geri tusuna basinca her basmada klavye kapanıyor ve gelmesi icin tekrar text alanina tiklamak gerekiyor. Bu resmen işkence...

Bunu daha once de yazdim ama yine yazayim. Post alaninda yanlis yazdigimizda klavyedeki geri tusuna basinca her basmada klavye kapanıyor ve gelmesi icin tekrar text alanina tiklamak gerekiyor. Bu resmen işkence...
Aaa bende de oluyor. Telefondan sanıyordum :Dddd

@Pisadam Selamlar Burak,

Daha önce de birçok kez başıma geldi, ama olabilir diyerek önemsemedim. Fakat bir problem olasığı var sanırım, ya servis sağlayıcı yada Xenforo'nun bir hatası/önlemi...
Bir mesaj/konu'dan ALINTI yaptığımda alıntıyı ekle dediğimde mesajı kabul etmeyip hata veriyor Sayfa yenileme yaptığımda da resimlerdeki hatayı veriyor.. IP değiştirip bağlandığımda sorun kalmıyor.
Bir kontrol edebilirmisin Lütfen ?

kNYs8k.png

pVVxgp.png

97xPd0.png

mobil optimizesi kusurlu, yeni mesajlar alanına konu başlığı sığmıyor, yani nereyi okuyacağımız görünmüyor.

dostum avatarımdaki fotoğrafa bakarsan aşağı doğru sünüyor onu sormuştum

Merhaba. Mobilden giris yaptigimda ilk 30 saniyeden sonra kendimi disari atilmis olarak biluyorum. 2 ayri tarayicidan denedim bisey degismedi. Neden olabilir acaba?
Mayistan bu yana bu durum degismedi, buraya ancak laptop açınca gelebiliyorum hala.

Geri