Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Geri Sayım Başladı!!!

AngryBird

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Yaş seviyesi bile yüksek düzeyde böyle olması çok iyi Metin2deki gibi bebelerle karşılaşmıyoruz

BarberusBragge

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
23 Nisan gerçekten gazetelere konu olacak kadar güzeldi arkadaşlar böyle özel etkinlikleri kaçırmamak gerek

dangertsc

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Arkadaşlarımdan biri başka bir hattan almaya kalktı çok para verdi arkadaşlar Tcell kampanyası bu ona kesin dikkat edin çok canınız yanar sonra fatura geldiğinde

ceribasilixx

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Yahu nekadar çok FPS oyun sevsemde sanalikadan vazgeçemediğimi anladım ya hani bir müddet sonra FPS ler sıkıyor ama sanalika öyle değil sürekli yeni kampanyalar sürekli gelişme sürekli yenilik artık hani oyunu gören geliyormudur nedir anlamış değilim sürekli derim ama sanalikacı olmak ayrıcalık gibi bir şey galiba :D.

daleboca16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Web tabanlı oyunları seviyorum siz de seviyorsanız bi deneyin

docka16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
PC başında yapacak bir şey bulamayınca sanalika oynamaya başlıyorum çok eğlenceli bir oyun hesabınız yoksa hemen almalısınız öyle güzel

defterdarx

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Oyunun grafikleri olması gibi bundan önce başka oyunlarda vardı daha kötü grafikleri vardı arkadaşlar grafikleri önemsemeyin

foldit12

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Kapak fotoğrafı bitti sanırsam ama yinede bir araştır ilk çıktığında vardı

kaliska91

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Grafik konusuna takılan arkadaşları anlamış değilim brower oyunundan ne bekliyorlardı sankş

nukpana92

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
15.000 sanil kampanyası çok iyi sanalika oynayıpta almayanlar hata eder özellikle yeni başlayacaklar

kimimela90

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bence denemenizde fayda var yeni girenler bile direk muhabbet ediyor çok eğlenceli vakit geçiriyorum

pintalon

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Beyler yanlış duymadıysam bu kampanyadan alanlar Kar Topu savaşında daha çabuk seçiliyorlamış güzel olmuş

sags16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Çok iyi muhabbet dönüyor en sevdiğim özelliği de bu

suletu92

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Aüye olması çok kolay 30 kuruşada konuşma özelliğini açtığınızda gerçekten güzel bi oyun oluyor denemekte yarar var canım sıkılınca geziniyorum öyle :D

askorbik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Mekan işletme oyunda en önemli şeylerde nbiri gelir kaynağı yani 15.000 sanil alınca bir çok mekan alabiliyorsunuz o yüzden almadan geçmeyin yani

Üst Alt