• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hasretim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Esinti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok meşgulüm bu aralar...yalnızlığın romanını yazıyorum.... kimsenin duyamadığı sözcüklerle... kimsenin okuyamadığı harflerle...kimsenin beni anlamasınıda beklemiyorum...umut denen kuşu kafesten kaçıralı çok zaman oldu...kafam boş.. yüreğim boş... ellerim boş..gönül köşküm tarumar....onca kalabalığın içinde biçareyim..kimsesizim.. gereksizim..eskiden şiirler yazardım aşk kokan.. sitem anlatan.. buram buram özlem tüten..şimdi herşeyini kumar masasında kaybetmiş kumarbaz gibiyim..

Şimdi en çirkef zamanıdır yüzümün, kıyısında küstah bir gülücük, vuruyor ha vuruyor, öldürüyor latifelerimi de öldürmüyor beni.

Gecenin ikisinde meme büyütme ameliyatı için acil serviste plastik cerrahi hocasını soran üniversite bitirmiş, master yapmış yurdum sarışınını (bütün acil çalışanları hep birlikte) alkışlıyoruz... :))))

Aday adayı

hemşire odasında oturmuş hemşire arkadaşımla kendi aramızda sohbet ederken "Yeni jinekolog geldi mi?" diye soruyorum. Odanın uç köşesinde ders çalışıyor gibi görünen pratisyen doktor kardeşimizden yanıt geliyor: "Çalışıyorum, çok yakında gelecek inşallah!" hadi inşallah :)

Sarhoş olma saatidir. Zamanın inim inim inleyen köleleri olmamak için sarhoş olun durmamacasına! Şarapla, şiirle ya da erdemle, nasıl isterseniz.

Beni bilirsin, alışkanlıkların insanıyımdır. En sevdiğim insanlardan ayrıldıktan hemen sonraki ilk günlerde, mutsuz olurum. Ama onları hep aynı şekilde sevmeye devam ettiğim halde, alışırım, hayatım sakinleşir, yatışır; onlardan aylarca, yıllarca ayrı kalmaya dayanabilirim.

En yakın arkadaşım olabilirdin mesela.
Hiç olmazsa senden uzak kalmak zorunda olmazdım. Hep yanında olurdum. Birlikte eğlenirdik. Ben yine severdim seni, gizliden. Sinemaya giderdik birlikte, izleyeceğimiz filmleri sen seçerdin. Sokaklarda bağıra bağıra dolaşırdık. Sen gülerdin ben hayran hayran seni izlerdim, korkmadan hem de. Birlikte ders bile çalışabilirdik. Mutsuz olduğum bahanesiyle seni arardım konuşurduk saatlerce, o kimselerin duymamasını istediğim sesin bana huzur verirdi. Deli gibi mesajlaşırdık. Hem sevgilim olmadığın için kaybetmekten de korkmazdım seni. Keşke en yakın arkadaşım olsaydın. Uzak kalmasaydım bu kadar senden. Bu kadar özlemeseydim, keşke..

Bana düşlerini ödünç versene, Merak ediyorum içlerinde var mıyım? Hadi bir yalan söyle bana de ki “Sen yaşıyorsun her birinde” Çocuk gibi inanayım... Olsun Yüzündeki zorlama tebessüm kadar güzeldir, Yalancı düşler... Merhem olur yaraya çok hırpaladı kalbimi, Bu hesapsız vazgeçişler... Merak ediyorum sendeki beni bilmiyorum ne kadarım? Bana düşlerini, Bir geceliğine ödünç ver.... Kendime, senin yüreğinle bakayım..

Son günlerde gözlerim söz dinlemez yağmurları andırır oldu..
Dilim suskunluğu yüreğim ise "SON" zamanların küskünlüğüyle boğuldu..Zordu Çınar ağacı gibi olupta herşeye göğüs germek zordu..Beklentimde yok ey Hayat senden şimdi;Küstürdüğün yüreğim,suskunluğu tercih eden dilim; bende kalan son hazine gibi..Onuda almak içinse uğraşın al be senin olsun..Ben yaşarken de Ölenlerdenim DAHA NE DUYMAK İSTİYORSUN...

Sadece sen kalsaydın keşke yüreğimde.. Eksilmeden , artarak.. Nefesim olarak.. Canıma can katarak.. Şimdi ayrılığa inat benimle kal.. Uzak durma sakın , yanımda kal.. Gözlerime bak ve orada kal.. Ellerimi tut ve hep öyle kal.. Yaşadıklarımızı unut , yaşayacaklarımızla kal.. Herşeyi bir yana bırakarak bu kalpte kal.. Gitmek yakışmaz aşka , gel 'Aşk' la kal..:))

Kıskan ya. Biriyle konuştuğumu görünce trip at bana. Bi benimle konuş de. Gecenin bir yarısında uyandır, sesini özledim de. Hep senin sesinle uyuyup senin sesinle uyanayım. Olmuyor başka türlü, rahat uyuyamıyorum de. Benden 1 saat haber alamadığında ortalığı ayağa kaldır. Yap yani. Sahiplen. Kıskan. Sev. En çokta özle. Yüzünü görmek istiyorum de. Görüşelim olmuyor sensiz de. Haberim olmadığında kapıma kadar gel, çık dışarıya de. Tek başıma evin önüne bile çıkarma beni. Hep benden bekleme, biraz da sen özle. İhtiyacım var sahiplenilmeye. Tek taraflı olunca olmuyor, hep bir şeyler eksik oluyor..

"Zamana bırak" dediler,
Ben de öyle yaptım.
Gün, hafta, ay, yıl derken
Sadece şunu anladım.
"Eskiyor ama eksilmiyor".

Allah rahatlık versin!

Bulunduğum yarımkürede şu anda geceyarısı…
Sokakta sadece köpekler havlamakta…
Caddelerde ise sarhoş sürücüler yarış yapmakta…

Saatleri normal yaşayan insanlar sıcacık yataklarında…
Ben burdayım! İçim yanıyor.
Aslında kalbim acıyor.

Sen bana yeterki birseyler de..agzindan kelimeleri birkere olsun benim icin harca..lutfeen..

Geri