• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hasretim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Esinti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlginç varlıklarız.
Haddinden fazla sevinince ağlar, canımız fena halde yandığında güleriz.

Hatta gülmekten ölürüz. Gulerken de ağlarız,birde bu var.
Canımız acığın da canımızı yakanın da acı çekmesini isteriz.
O zaman senin de canın yansın !

Ne olurdu, seninle tatlılaşsaydım; yaşayış zaten acı.
Ne olurdu, sen razı olsaydın benden de, herkes kızsaydı bana.
Ne olurdu, seninle aram düzgün olsaydı da, bütün alemlerle aram açılsaydı, dünya yıkılıp yansaydı.
Sen beni sevdikten sonra malın mülkün değeri mi olur? Zaten toprak üstünde ne varsa hepsi de toprak olacaktır.
Alem O'nunla kaimdir ve O'nsuz olan hiçbir şey yoktur. O'nun rızası, rahmeti, bereketi ve tecellisi olmayan hiçbir şeyin değeri yoktur.

Ne olurdu, seninle aram düzgün olsaydı da, bütün alemlerle aram açılsaydı, dünya yıkılıp yansaydı

bana vazgeçmeyi öğretsin birisi,susmayı,gitmeyi..bırısı çıksın ve bunun özünü anlatsın bana tekniğini.sabretmek zor,takılıp kalmak,herkesı ona benzetıp kımseyı yerıne koya'mamak dayanılmaz.bırısı unutmanın formulunu versın bana.....

Terk etmekle vazgeçmek aynı şey değildir. Gitmiş olsan da vazgeçmediğini biliyorum. Ya da öyle olmasını istiyorum... Dönsen, o kadar hazırım ki affetmeye... Zaten, senin kurduğunu bildiğim tuzaklara bilerek düşmüştüm ben.

sorumsuz olduğumu düşünme....sorumluluklarımı bilirim...öyle küçük bir zamanda girdin ki düşüncelerime,şimdi garip bir özlem..ve bekleyiş...suskunluklarında..
özür dilerim....

Nokta.
Bazen nokta koymak güzeldir.İçimizden gelmesede koymak gerekir.
Virgüllerle uzatıp,gereksiz ve anlamsız kırılmalar yaşamak yerine...
Zaman zaman diyerek geçen zamanlar devamında yine zamana sığınıp kaçışlar yaşamak yerine,karşıdaki ona yüklediğim anlamlarda kalsın diyerek nokta güzeldir...

Sen gittin ya toprağım, o gittiğin yerler nasıl bilmem/bilemem, bir gün, evet bir gün bende ansızın gelirim. Yine de bil isterim buralarada hayat hep aynı, rutinimiz değişmedi yine aynı sahte yüzler, yalan sözler.. akıl sır ermez işler, bozulan ezberler ve umarsız aşk! Hani en çok aşktan yakınırdık ya birlikte sayar dururduk sonrada yok öylesi der kahrolurduk, hatta Şeker i gösterip sen gibi olmalı derdik bize tebessümle bakardı kahkahayı basıp gülüşürdük ya aynen yine öyle toprağım.. Sadakatı de kaldırdım lügatimden.. Daha sırada beklemekte niceleri serüvenci kimliksizler yüzünden! Aldırmıyorum giden kavramların yüklendiği kelimelere.. herkes sen değil ya toprağım!

Beni sorma toprağım yine aynı günah girdabındayım. Aşkın son seferindeyim, herkese sarf edilen allanıp pullanmış cümlelere tebessüm etmekteyim, bir öyle bir böyle tutarsızlıklar içinde kendi çıkmazında kaybolanların seyründeyim. Baktığım yerden söz ile eylemi denk düşürürmüyüm diye de meraktayım. İnancım ıda gün gün güven gibi yitirmekteyim. Pazar tezgahına dönen ömürlerden kendi ömrüme düşülen edere dünler için ödediğim bedele bir de bugüne dair her ne varsa başkaldırmaktayım..

Söylenmemiş sevgilerde Açılmamış şarapların tadı var Geceler senden önceydi Şafağı gördüm sende Tutkulu duyguların yansıyan ışığıydı Parlayan gözlerinde Yasaklar davet gibi çağırdı olmazlara Her zaman hep sana yöneldi duygularım Aklımın dur dediği yerlerde duramadım Yasaklar davet gibi çağırdı olmazlara Çıkmazlar sokağında hep seni sabahladım Olmazı olur sandım Yoruldu umutlarım Tutku, duygularımın yansıyan ışığıdır Parlayan gözlerimde…

İyi geceler dünya!
Son sigaramı içerken derinn bir nefeste seninn için çekeceğimm.

Canım yalnızca sevmek istiyor seni.
Unutup, tekrar hatırladığım çok sevdiğim bir şarkıyı hiç bıkmadan defalarca ara vermeden içten içe mırıldanıp zamandan koparıp alır gibi..
Canım yalnızca sevmek istiyor seni

Gözlerin geliyor aklıma, nemli buğulu bakan gözlerin
Sonra sözlerin, içimi delip beni yaralayan o sözlerin
Sonra da zamansız beni terkedişin....

Ne gündü ama evinden çıkan soluğu hastanede almış yahu çok yorgunum ve acım :(

Geri