• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hep beraber Tecrübe Ediniyoruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan excreaty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tecrübe puanım çok az benim ya bakalım 2000jp alalımda kampanyadan yararlanalım zombirockta

abi acayip uygun, ben aldım direkt görür görmez. zaten kartım da yoktu süper oldu

abi şırf şu tp eziyeti için aldım ben bugün bu kampanyadan mobil ödeme ile. %100 tp bonusu bildiğin ilaç gibi geldi.. :D

Tp kasmak çok zordu oyunda bu kampanyayla birlikte çok eğlenceli olacak herkes daha iyi şeyler alırsa oyunda daha çok aksiyon döner beyler hadi gelin beraber oynayalım :D

Diğer operatörlere göre ürünler 2 tl daha ucuz bu aksiyonda değerlendirin bence.

Arkadaşlar Zombirock oynarken en iyi yenilen çerez sizce nedir ? Asdfsdfnh

Tecrübe Puanı olmadan oynanmıyor bu oyun ben size diyim hacılar TP ile çok daha zevkli ve heyecanlı oluyor kaçırmayın yani bu kampanyayı

Agalar zombirockta silah özellikleri gelişti Hareket hızı bonusları filan kriket sopası filan çok güzel eşyalar geldiler denemekten zarar çıkmaz hem yeni altın kampanyası ile çok ucuza alabilirsiniz arkadaşlar.

Arkadaşlar aranızda bu zamana kadar sıralamaya giren oldumu ? Ben geçen gün Koravı sıralamasına girdim ve çok mutlu oldum sizde burada paylaşmak istersiniz belki bu girdiğiniz sıralama muhabbetlerini.

Turkcell kampanyası 1 ay sürecek arkadaşlar 25 gün filan kaldı diye biliyorum.

Aynı hat ile istediğimiz kadar alabiliyoruz sanırım joy game zombi rock forumunda görmüştüm bakayım link atarım

Valla bence iyice değerlendirmek kampanyayı. Sonuçta uğraşılıyor o kadar. Ellerine sağlık.

Arkadaşlar benim clan'ım var bu kampanyadan alıp güzel karakterler yapanlar varsa alabilirim clana yükseliriz beraberce madem bu kadar adamız :D

Geri