• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstek Kullanıcı Adı Değişim İstekleriniz

Eski nick : Popü
Yeni nick : Beyaz_Ejderha eğer olmazsa BeyaZEJDeRHA birleşik olursa mutlu edersiniz. Kısaca hangisi güzel durursa kararı yönetime bırakıyorum.
Teşekkürler ... :)

Eski nick : Popü
Yeni nick : Beyaz_Ejderha eğer olmazsa BeyaZEJDeRHA birleşik olursa mutlu edersiniz. Kısaca hangisi güzel durursa kararı yönetime bırakıyorum.
Teşekkürler ... :)

Popü olan nickiniz BeyaZEJDeRHA olarak değiştirilmiştir.
Güle güle kullanın.

Meyaba nickimi Naz olark degismek istiyorum Naz olmiorsa Naz` olsun

eed olur tmm Naz` olsun

Meyaba nickimi Naz olark degismek istiyorum Naz olmiorsa Naz` olsun

Merhaba,

Kural 6;

* Başkasına ait olan kullanıcı adları kesinlikle bir başka kullanıcıya devredilemez.
UYARI: Devredilmesini istediğiniz kullanıcı adı 0 mesaja ait ve/veya en az 365 gün giriş yapmamışsa ancak o zaman kullanıcı adı devredilir.
Bu kural neticesinde Naz kullanıcı adını kontrol ettiğimizde 2012 son girişli aktif bir üyelik değildir. Bu yüzden Naz kullanıcı adını almanız mümkündür.

Yönetici arkadaşlarımda kuralı unutuyor olabilir malum gün içinde yoğun olabiliyoruz.
Kullanıcı adınız isteğiniz üzerine '' Naz '' olarak değiştirilmiştir.

Güle güle kullanın, iyi forumlar.

Hayırlı olsun Naz güle güle kullan.

Tsk ederimmmm

Min nickine dönebiliyor muyum :)

Min nickine dönebiliyor muyum :)

* 90 gün içinde 2.kez kullanıcı adı değiştirme isteğinde bulunmak yasaktır. 2.kez kullanıcı adı değiştirme isteğinde bulunabilmeniz için istekte bulunduğunuz gün itibariyle minimum 90 gün geçmelidir.

Böyle bir kuralımız var ama :)

* 90 gün içinde 2.kez kullanıcı adı değiştirme isteğinde bulunmak yasaktır. 2.kez kullanıcı adı değiştirme isteğinde bulunabilmeniz için istekte bulunduğunuz gün itibariyle minimum 90 gün geçmelidir.

Böyle bir kuralımız var ama :)

Aga ctrl+z yapamıyoz mu peki :) yani farklı nick değil sonuçta.Ondan belki olur diye düşündüm.
Bunun da değerlendirmede göz önüne alınmasını talep ediyorum :)

Geri