Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

megaforum.com

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,247
Baktım forum ile ilgili bir sözlük konusu yok, ben burdan açmakla start veriyorum ;p

Çok yıllar önce MaRaBa ve ZaiL'in önderliğinde kurulup çok fazla moderatör barındırıp (şimdi o moderatörlerin çoğu site sahibi, forum sahibi) büyümelerine vesile olan ve son yıllarda Pisadam'ın domaini himayesine alıp kurucusu ve kurucu ortağı (OxiGeN) olan Türkiye'nin en yaşlı forumlardından biri.

Çok şey yazılır da burası bir sözlük!

Sonra uğrarım yine sevgili sözlük ;p

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
Bende nette Turkiyenin en iyi 10 forumu arasinda megaforumu 3.veya 4. sirada Gorup uye Olmustum,. kuranlarin eline emegine saglik :p

HolySpectre

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -19
Bu tarz forumlara üye olduğum ilk sitelerden. yaklaşık 3-4 senedir uğramasam da, aktif olmasamda unutamayacağım domainler arasındadır Mazisi vardır. Megaforum Ne zaman aklıma gelse bana hep birini hatırlatır.

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    37
Bir zamanlar yani ilk girdiğim zamanlarda en gözde forumum burasıydı. şimdi ise çok farklı

Sakil

Nothing is certain but the unforeseen.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    747
Benim ilk göz ağrım burası zaten başka yerlerede girmiyorum. Mavi ablama bana forum söyle demiştim burayı söylemişti nerdeyse bir yıl olacak buraya üye olalı. Gerçekten samimi güleç yüzlü insanlar var samimi bir yer.

Loony

İnsan insanı, Ya tamamlayamadı, Ya tam'anlayamadı.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Çok sevdiğim bir forumdan darbe yiyince buraya üye olmuştum.
Çok istekli ve heycanlıydım sonra bir baktım forum göçmüş bir süre ugrastım fakat sonra vazgeçtim.
Yıllar sonra tabi yine burdayım :D
Bundan sonrada gitmeyi düşünmüyorum. Grip gibiyimdir arada gelir arada giderim ama asla terketmem :p
Herkesin emeğine yüreğine sağlık.

Darksaga

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3,262
Forumun eski sahibi farklıymış vay be.. :)

2008'de kurulması köklü olduğunu gösteriyor. Sanırım Türkiye'nin en eski 3 forumundan birisi burası.. Umarım hep böyle yükselerek devam eder..

Ortam ve eğlenceli vakit geçirmek esas olur.. :)

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Seviyorum burayı iyi ki de buradayım. :s51:

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
Nice insanlar gelip gitti burdan her daim kaliteli bir forum oldu ve olmaya devam edecek. Çok sevdiğim ve gerçek hayata taşıdığımız dostluklarımızı oldu birkaç kez bir arayada geldik. Göktürk (Maraba) Abi çok sevdiğimi birisidir hala sitelerini takip ederim. Zail usta her zaman gizemli olmuştur.Çok yönetim geldi geçirdi hiç bir zaman da durmadı her daim bir adım öteye gitti...

Bende baya eskiymişim şu an onu farkettim neredeyse her kademede yer aldım hea :):):)

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    165,933
Ellerimde dogdu bebekligini hatirlarim:p sohbet net kiraya verilmeye basladiginda burdanda kopup baska yerleri actik fakat Pisadam kardesim tekrardan kurkcu dukkanina geri getirdi bizi. Burasinin yeri bende bambaskadir. Hepte oyle olacak.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Nick olarak Bezelye yi kullandığım site :sigara

Qasem

TevhiD , AdaleT , ÖzgürlüK
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
Sevdimğim kısa sürede alıştığım bir forum oldu.
Lakin bir konuda kendini geliştirmeli ; Diyalektik fikir alışvetişi konusunda daha çok tölerans tanımalı esnek olmalı.
Bunun için bir Editöre ihtiyacı var. Bezelye bu konuda aday olabilir kanımca.
Daha fazla zaman ayırmalı ve iki editör daha yanına yazmalı. :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt