• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

megaforum.com

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pisadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pisadam

Administrator
Forum Yaşı
18 Yıl 2 Ay
Baktım forum ile ilgili bir sözlük konusu yok, ben burdan açmakla start veriyorum ;p

Çok yıllar önce MaRaBa ve ZaiL'in önderliğinde kurulup çok fazla moderatör barındırıp (şimdi o moderatörlerin çoğu site sahibi, forum sahibi) büyümelerine vesile olan ve son yıllarda Pisadam'ın domaini himayesine alıp kurucusu ve kurucu ortağı (OxiGeN) olan Türkiye'nin en yaşlı forumlardından biri.

Çok şey yazılır da burası bir sözlük!

Sonra uğrarım yine sevgili sözlük ;p

Bende nette Turkiyenin en iyi 10 forumu arasinda megaforumu 3.veya 4. sirada Gorup uye Olmustum,. kuranlarin eline emegine saglik :p

Bu tarz forumlara üye olduğum ilk sitelerden. yaklaşık 3-4 senedir uğramasam da, aktif olmasamda unutamayacağım domainler arasındadır Mazisi vardır. Megaforum Ne zaman aklıma gelse bana hep birini hatırlatır.

Bir zamanlar yani ilk girdiğim zamanlarda en gözde forumum burasıydı. şimdi ise çok farklı

Benim ilk göz ağrım burası zaten başka yerlerede girmiyorum. Mavi ablama bana forum söyle demiştim burayı söylemişti nerdeyse bir yıl olacak buraya üye olalı. Gerçekten samimi güleç yüzlü insanlar var samimi bir yer.

Çok sevdiğim bir forumdan darbe yiyince buraya üye olmuştum.
Çok istekli ve heycanlıydım sonra bir baktım forum göçmüş bir süre ugrastım fakat sonra vazgeçtim.
Yıllar sonra tabi yine burdayım :D
Bundan sonrada gitmeyi düşünmüyorum. Grip gibiyimdir arada gelir arada giderim ama asla terketmem :P
Herkesin emeğine yüreğine sağlık.

Forumun eski sahibi farklıymış vay be.. :)

2008'de kurulması köklü olduğunu gösteriyor. Sanırım Türkiye'nin en eski 3 forumundan birisi burası.. Umarım hep böyle yükselerek devam eder..

Ortam ve eğlenceli vakit geçirmek esas olur.. :)

Nice insanlar gelip gitti burdan her daim kaliteli bir forum oldu ve olmaya devam edecek. Çok sevdiğim ve gerçek hayata taşıdığımız dostluklarımızı oldu birkaç kez bir arayada geldik. Göktürk (Maraba) Abi çok sevdiğimi birisidir hala sitelerini takip ederim. Zail usta her zaman gizemli olmuştur.Çok yönetim geldi geçirdi hiç bir zaman da durmadı her daim bir adım öteye gitti...

Bende baya eskiymişim şu an onu farkettim neredeyse her kademede yer aldım hea :):):)

Ellerimde dogdu bebekligini hatirlarim:p sohbet net kiraya verilmeye basladiginda burdanda kopup baska yerleri actik fakat Pisadam kardesim tekrardan kurkcu dukkanina geri getirdi bizi. Burasinin yeri bende bambaskadir. Hepte oyle olacak.

Sevdimğim kısa sürede alıştığım bir forum oldu.
Lakin bir konuda kendini geliştirmeli ; Diyalektik fikir alışvetişi konusunda daha çok tölerans tanımalı esnek olmalı.
Bunun için bir Editöre ihtiyacı var. Bezelye bu konuda aday olabilir kanımca.
Daha fazla zaman ayırmalı ve iki editör daha yanına yazmalı. :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri