Anduril
Kayıtlı Üye
- Forum Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay
Yadırgamıyorum bu durumu?
Ben sonrada çıkan fasulyeyim.. gerçeğin farkındayım merak etme???
Ben sonrada çıkan fasulyeyim.. gerçeğin farkındayım merak etme???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benle samimi değiller mesela hatta gıcık oluyorlar bana ben çirkefimAslında çok kolay biriyim. Çok sıcak ve enerjik iletişim kurabilen birisiyim. Ancak burada herkes samimi olduğu insana gönderme yapma üzerine mesajlaşma olduğu için o grubun içinde değilsen genelde solo takılıyorum...
Ama bende buna alıştım .. kafama göre takılıyorum öyle???
Hadi ordan senin kadar tatli birsey yok yani sen kim cirkeflik kim sevdiginden takılıyorsun :*)Benle samimi değiller mesela hatta gıcık oluyorlar bana ben çirkefimhepsine musallat oluyorum
![]()
Seni seviyolar... herkese cemkiriyorsun ama kimseden kötü bi cevap aldığını görmedim henüz ben... kredin yüksek onlardaBenle samimi değiller mesela hatta gıcık oluyorlar bana ben çirkefimhepsine musallat oluyorum
![]()
Ayı yavrusunu severken öldürülmüş ya öyle seviyorum hepsiniSeni seviyolar... herkese cemkiriyorsun ama kimseden kötü bi cevap aldığını görmedim henüz ben... kredin yüksek onlarda
Herkes senin tarzının (nasıl bir kafa yaşadığının) farkinda?
Tekmeleyerek, tokatlayarak, tükürerek, laf sokarak, çemkirerek, arada terlik atarak seviyorsun ???
Aşırı dozdan kafam gidik??Ayı yavrusunu severken öldürülmüş ya öyle seviyorum hepsiniarada @StigmatA ve @Pozitivizm de dozu kaçırıyorum işte
![]()
En iyisi kısa yoldan terapi??Ne ölüyorum ne gülüyorum
Öyle savsaklana savsaklana sigaraya gömülüyorum
Okeye dönerken kolundan tutup içeri attık???Sanırım okeyden buraya kayıt olan bir uye hosgeldınız keyifli forumlar