• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstek Nick Altı (Tag) İstekleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pisadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba ;

" Cualquier " Ve " Case " yazılarını kırmızıya bürüye bilirmiyiz ? Diğer yazılar siyah , aynı kalınlık.

Ve sağa ve sola ekranda kaybolmadan kaydırma istiyorum yine .

o160415_afa13.png

TAG İÇİN.

o160415_56790.png

PROFİL İÇİN

o160415_afa13.png

TAG İÇİN.

o160415_56790.png

PROFİL İÇİN

Merhabalar;
Tag istekleriniz yazı içerikli olması gerekmektedir.
Resimli tag eklemiyoruz.
Profil resminiz ayarlanmıştır.Uygun boyuta gelmesi adına sıkıştırıldığı için eklediğiniz gibi görünmemektedir.
Dilediğiniz takdir de resim profilinizden kaldırılabilir.​

Tagima sola doğru kayacacak şekilde
' Sen'sin.. kalbim değildir böyle göğsüme vuran...'
Yazısının eklenmesini istiyorum . Noktalar ve göğüs kelimesindeki ö harfi kırmızı Diğer yazılar siyah olsun lütfen.
Tşk

Nil Desperandum

Sağa ve sola ekranda kaybolmadan kaymasını istiyorum :can

Merhaba yönetimdeki arkadaşalar

konu Düzenleme talebim olacak...paylaştığımız konuları düzenleme sürelerinin en az 10 dakika süresi olmalı forumun kalitesi açısından önemli kaliteli paylaşım yapmış oluruz ..bu da forumun kalitesini artırır..
teşekkürler

Merhaba yönetimdeki arkadaşalar

konu Düzenleme talebim olacak...paylaştığımız konuları düzenleme sürelerinin en az 10 dakika süresi olmalı forumun kalitesi açısından önemli kaliteli paylaşım yapmış oluruz ..bu da forumun kalitesini artırır..
teşekkürler

bu konuda Pisadam ın düzenlemesi laızm. Eğer oda gerekli görürse kısa sürede düzenlenecektir.

aE5p9d.gif

Those in the service of the demon are irrevocable marked.

Ortalanmış bir şekilde, boyutu şu an tagda bulunan neyse o şekilde olsun, bir de resim eklenmeyecek denmiş ama smile eklenebilir mi üstüne? Eklenemiyorsa o smile kalsın fark etmez.
Teşekkür ederim şimdiden.:utan:​

aE5p9d.gif

Those in the service of the demon are irrevocable marked.

Ortalanmış bir şekilde, boyutu şu an tagda bulunan neyse o şekilde olsun, bir de resim eklenmeyecek denmiş ama smile eklenebilir mi üstüne? Eklenemiyorsa o smile kalsın fark etmez.
Teşekkür ederim şimdiden.:utan:​

Merhaba;
Resim ve türevlerini tag olarak eklemediğimiz için bu şekilde düzenlenmiştir.Güle güle kullanın. :gulumse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri