ArtemiS
Kayıtlı Üye
Deniz Mavidir..
Mavi ise Umut..
Sen Gönlünü Hep Mavi Tut..
şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler
Eklenmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deniz Mavidir..
Mavi ise Umut..
Sen Gönlünü Hep Mavi Tut..
şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler
..ɯ'ɐɟɐʞ ʞ!ɯoʞ!ɾɐɹʇ
diye değiştirilsin. tag'ım
KEŞFEDİLMEMİŞ..
Olursa Sevinirim.
bunu eğer kayar yazı şeklinde istiyorsan çok uzun @StyLe ve çok renk cümbüşü var maşallahPostbitede sığmıyor daha sadece birşey ver yapalım.
Kayan yazi olarak istemiyorum.imzadaki şekilde olabilir mi?uzun oluyorsa altada alabilirsin) yapiver şunu senden kaçmaz masrafı neyse veririm
))))))
![]()
nereye yazacağımı bilemedim bayan uye rengini alabilirmiyim![]()
bak StyLe şuan gördüğün gibihepsyile uğraştım
<font color="blue">L</font>e<font color="gray">a</font>r<font color="gray">n</font> <font color="red">f</font>r<font color="gray">o</font>m <font color="red">y</font>es<font color="gray">t</font>erda<font color="gray">y</font> <font color="red">l</font>i<font color="gray">v</font><font color="red">f</font>o<font color="gray">r</font> <font color="red">t</font>o<font color="gray">d</font>a<font color="gray">y</font> <font color="red">h</font>o<font color="gray">p</font><font color="red">f</font>o<font color="gray">r</font> <font color="red">t</font>o<font color="gray">m</font>or<font color="gray">r</font>o<font color="gray">w</font>
kodun bu fakat çok uzun olduğu için sığmıyor üzgünüm.