• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyelik Tarihi
4 Mar 2016
Konular
16
Mesajlar
213
MFC Puanı
4,840
cevap yok bazen suçlu olma durumu ile karşı karşıya kalma %60 ihtimal :D
 
Üyelik Tarihi
4 Mar 2016
Konular
16
Mesajlar
213
MFC Puanı
4,840
Türkiye herzaman laik bir ülke.

Not:Türkler öyle bir millettir ki, Hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
 
Üyelik Tarihi
4 Mar 2016
Konular
16
Mesajlar
213
MFC Puanı
4,840
bence gerekmez çok köpek saldırısı oldu ama neyseki bişey olmadı. Şuana kadar bir hayvanın canını yakmadım yakmayada gerek yok bence bana göre bir hayvanı öldürmek insanı öldürmekten zordur.
 

keroLayn

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
5 Nis 2013
Konular
756
Mesajlar
3,640
MFC Puanı
9,160
bunun meyvelerini ileride ailene olan bağsızlık ve ilgisizlikle alıyorsun aman bana ne deyip geçiyorsun. şu an tek başıma yaşıyorum ve ailem umurumda bile değil :honk:
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
Facebook'un mesajlaşma servisi Facebook Messenger'a Spotify butonu da eklendi.

Günümüzde müzik dinlemek için genel olarak radyo ve müzik kanalları yerine YouTube ve Spotify gibi servisler tercih edilmeye başlandı. Hatta Spotify'daki sağlam atılımlar sonucunda neredeyse birçok kullanıcı ya ücretsiz ve reklamlı ya da premium versiyonlarını kesinlikle kullanıyor.

Hal böyle olunca genel manada sevilen vs ne varsa kendine entegre eden Facebook, Messenger servisine Spotify butonunu da ekleyerek kullanıcılar arasında müzik paylaşımını da sağlamaya başladı.

facebook-messenger-spotify-7.jpg


İlk olarak beta kullanıcılarına gelen bu özellik kısa sürede diğer Facebook Messenger kullanıcılarına da gelecek. Sistem ise oldukça basit: Normalde yazı yazdığınız kısmın üstünde olan fotoğraf ekleme, resim ekleme emoji ya da sticker gönderme butonlarının en sağında artık bir de Spotify logosu bulunuyor. Bu logoya tıkladığınızda ise Spotify'ın arama ekranı geliyor ve istediğiniz şarkıyı arkadaşınıza buradan dinlemesi için önerebiliyorsunuz. Direkt olarak mobilde Spotify uygulaması ile ortak çalışan sistem PC'de de direkt olarak Spotify uygulaması ile de uyumlu çalışıyor.

Ufak bir yenilik olsa da müzik paylaşımı noktasında kolaylık sağlayan bu sistem aynı zamanda milyonlarca Facebook Messenger kullanıcısına Spotify'a geçişi de sağlamada ciddi katkı sağlayabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst