Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Wolfteamde Platinum kutu Dönemi :)

ceribasilixx

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
hamadah %30 daha fazla veriyor birde default karakterlere göre daha güçlü

askorbik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
"Zeplin bölümünde oynayan varmı ? Bi bakın hikayesi buradan çok güzel duruyor. Birinci Dünya Savaşı'nda kullanılan Zeplin'lerin anısına Almanya'nın önde gelen şirketlerinden Siemens, askeri amaca hizmet eden ve güçlü motoru ile yanmaz madde kumaş güvenliği sağlanarak üretilen ""NeoZeplin""'i inşa etti. NeoZeplin Almanya ve İngiltere arasında insan ve malzeme taşıma seferlerine başladı. Bir Almanya - İngiltere hattı seferi sırasında teröristler büyük miktarda silah ve bomba taşıyan Zeplin'i kaçırdılar. Teröristlerin amacı 1. Dünya savaşı sırasında Almanya'nın İngiltere'yi havadan bombaladığı gibi İngiltere'yi bombalamak. Şu anda Zeplin Dover Boğazı'ndan geçmek üzere olmasına rağmen Zeplin'i uzaktan imha etmek imkansız görünüyor, çünkü Zeplin'in içerisinde dünya çapında birçok VIP var."

acab1963

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Hamadah kullanıldığında %30 fazla para kazandırıyor hacılar. Hemde yeni kampanya ile çok ucuza geliyor 1 haftalık kullanım paketi. Pedro ile iş birliği yapan bir diğer karakter.

askorbik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Arkadaşlar yaz kampanyasında joygame hamadah için kampanya düzenledi. Jp30 yazıp 5685e gönderdiğinizde size gelen kodu oyuna girerseniz 1 hafta hamadah çok ucuza geliyor ben aldım sırf para biriktirebilmek için yani.

BarberusBragge

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
abi stoklayın stoklayın.. kampanya bitince uğraşmayın sonra tcell hatlılara çok ucuz

acab1963

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Dragon Head Şirketinin müdürü Lil Mealing Sizce kurtlarla anlaşma yaparak iyi yaptımı ? Yani oyun içinde dengeleri değiştiren bir durum bu diye biliyorum yanlış mı biliyorum.

ceribasilixx

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
hamadah bin sbadah ı aldım abi çıktıgı gün çok efsane ya altına altın demiyorum

askorbik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Şans kutusundan bana geçen gün bi silahlar çıktı aklım gitti resmen. Sizde bu silahları edinmek için şans istiyorsanız bence turkcell kampanyasından yararlanın ve silahları çok ucuza alın.

acab1963

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Arkadaşlar wolfteam de Ifarkedmeez diye bi adam var. Ondan başka orgeneral varmı acaba oyunda yoksa o tek mi sadece ? Ben bunu öğrenmek istedim.

askorbik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
7 adet platinum kutu almak için sizde fırsatı kaçırmayın hacı. 30.000 JP ye denk geliyor bu kadar kutu ama inanılmaz olmuş kampanya değil mi ?

acab1963

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Oyunun en seksi karakteri sizce hangisi ? Bence Marien Arnault ama diğer fikirleri de duymak isterim valla çok yarışma bile açarız anasını satayım. Hemde Pedronun rakibi bu :)

Üst Alt