Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Wolfteamde Platinum kutu Dönemi :)

ceribasilixx

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
ben size gamesultan üyeliği alın dedim dedim almadınız bakın şimdi noldu?

askorbik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
"Latin amerikada ki uyuşturucu savaşına son vermek Siz kurtların elinde. Bakın haberi okuyun ve savaşa katılın. Latin Amerika'nın en büyük uyuşturucu üretici ülkesi olan Kolombiya, uyuşturucu kartelleri ve isyancıları bastırmak için 4 ay süren ""Beyaz Kurşun"" operasyonunu başlatmıştı. İsyankarlar ve uyuşturucu kartelleri WolfTeam Klan'larını bu görev için tuttular ve 2021 yılında zafere ulaştılar. Bu duruma karşın Kolombiya hükümeti Klan'lardan birisini karşı mücadele için kiraladı. 17 Ekim 2021 tarihinde Bogota tren istasyonunda büyük bir uyuşturucu partisi yakalandı ve bu uyuşturucu parasının kartellerin isyancıları desteklemek için kullanacağı ortaya çıktı. Uyuşturucu karteli treni yeniden ele geçirdi ve treni başka bir yöne göndermeye çalışıyor. Kolombiya hükümeti'nin kuvvetleri trenin koruması ile görevliydiler ama WolfTeam Klan'ları tarafından yok edildiler. Bir karşı hamle olarak hükümet Klan'lardan birisini bu işe el koymak adına tekrar kiraladı."

BarberusBragge

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
oha.. geçen günkü olaydan sonra gamesultan da işe girmiş süper olmuş.. abanılır buna

acab1963

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Reinhard kullanınca %30 bonus veriyor hacılar. Pedronun en azılı GING düşmanlarından birisidir bu karakter. Ağız burun kırmada üstüne yoktur yani haberiniz olsun.

ceribasilixx

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
gamesultandan hamadah'ı alınca şans kutusu bedavaymış iyi iş valla.

askorbik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bomba imha ve bulma ekibinde yerr almak için sizlerde geç kalmayın hacılar. Bakın maceranın tanımı Amerika'da bulunan Çok Uluslu Silah Şirketi GD, F-Bomb adında bir bomba üretti. F-Bomb patladığında binalardaki ve canlılardaki ısıyı emerek tüm sıcaklığı düşürdü. F-Bomblar'dan biri patladığında diğer 3 tanesinin yeri tespit edilemedi ve kayıp olduğu anlaşıldı. Diğer 3 F-Bomb'u bulmak için savaş başlıyor.

foldit12

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Agalar ben bu kampanyayı aldım ben yeaaa çok acayip mutlu oldum on numara kutu valla

acab1963

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Wolfteamın en güzel haritası bence Taksim haritası. Wt güçleri taksimi kendi güçlerinin merkezi haline getirmek istiyorlar. Türkiye hükümeti ordusuda onlarla kapışıyor helal olsun

askorbik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Hamadahı tavsiye ederim arkadaşlar gerçekten çok iyi bir karakter.

ultras1312

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bu oyunlarda ki paraların alımı hep zordu yok banka yok kredi kartı yok bişe şimdi kolaylaştı cep telefonunuza kontür yükletip oradan mesaj ile ürünler alabiliyorsunuz

sags16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Toklamak şart.. şaaart. bir ay sonra bu kampanya da biter mal gibi kalırız. şaaaaaaaaaaaaaaaaart!

draxis1905

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
HKE 417 GL silahını kullanan varmı arkadaşlar ? Wolfteam da ateş ve delme oranı en yüksek olan silah olarak kayıtlara geçmiştir bilginiz olsun

foldit12

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Kampanyalarda kredi kartına gerek yok.Adı üstünde turkcell mobil ödeme kampanyası turkcell hattın ve konturün olsun yeterli.

kaliska91

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
He ya iyi oldu kampanya ben en çok hediyeleri sevdim hediye olunca bedava gibi geliyor

Üst Alt