Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O değil habanah'ı almadan geçmeyin hacılar müthiş güzel gözüküyo karakter.. biz klanca aldık direkt kampanyada yanına geçen hafta aldığımız premium kutuları da koyduk süper oldu. zaten tcell hatlılara ucuz epey, kaçırılmaz
Arkadaşlar wolfteam oynarken özel oyuncu aksesuarlarını kullanan varı yani oyun için özel mouse filan ? Makro ve kombo yaparken işe yarıyor mu o tür mouse ve klavyeler.
Aynen müdür. Hamadah olayı çok sağlam. Ama G Cash kazandırıyor Game Sultan ve bunun yanı sıra bir sürü kutu mutu şansında oluyor. Bence değerlendirilmesi gereken bir kampanya
Abi yemin ediyorum wolfteam oynamak için 2 senelik sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum. Yani oyun oynarken geliyor başıma duruyor izliyor laf ediyor filan sanki başıma pro gamer anasını satayım.
O değil işin en güzel yanı birden çok alıp depolayabiliyoruz bunları bi de.. hazır ucuzken alıp sonradan kullanmak için kenarda tutmak lazım sınırsızmış galiba di mi hat başına? ben mesela birden çok g-cash alsam birden çok şans kutusu geliyo mu?
8e 8e maç yapacak takımlar arıyorum ben hacı. Bizim takım on numara yardırıyoruz. Sizde eğer bize raip olmak isterseniz XswampX'i ekleyebilirsiniz oyun içinden