Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Wolfteamde Platinum kutu Dönemi :)

sags16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
O değil habanah'ı almadan geçmeyin hacılar müthiş güzel gözüküyo karakter.. biz klanca aldık direkt kampanyada yanına geçen hafta aldığımız premium kutuları da koyduk süper oldu. zaten tcell hatlılara ucuz epey, kaçırılmaz

defterdarx

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Eve düşen yıldırım gibi düşüyor hamadah sahalara yorucu bir karakter arkadaş karşıdaki adamlara işkence oluyor resmen

draxis1905

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Wolf'un ateş oranı olarak en parçalayıcı silahı gördünüz mü ? Fanas Mc kafa kırıcı bir silah olmuş.

foldit12

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Kutuda benim şansım yok galiba ama hamadah cok deli bişey wolfteam daha zevkli oldu lağn size kutudan en iyi ne cıktı?

ultras1312

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Arkadaşlar wolfteam oynarken özel oyuncu aksesuarlarını kullanan varı yani oyun için özel mouse filan ? Makro ve kombo yaparken işe yarıyor mu o tür mouse ve klavyeler.

sags16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Aynen müdür. Hamadah olayı çok sağlam. Ama G Cash kazandırıyor Game Sultan ve bunun yanı sıra bir sürü kutu mutu şansında oluyor. Bence değerlendirilmesi gereken bir kampanya

ultras1312

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Abi yemin ediyorum wolfteam oynamak için 2 senelik sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum. Yani oyun oynarken geliyor başıma duruyor izliyor laf ediyor filan sanki başıma pro gamer anasını satayım.

kaliska91

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
O değil işin en güzel yanı birden çok alıp depolayabiliyoruz bunları bi de.. hazır ucuzken alıp sonradan kullanmak için kenarda tutmak lazım sınırsızmış galiba di mi hat başına? ben mesela birden çok g-cash alsam birden çok şans kutusu geliyo mu?

defterdarx

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Arka sokaklarda sanki polis kovalıyoruz gibi anasını satayım Wolfteam içinde iken her yerden sağdan soldan fırlayan manyaklar beni deli ediyor.

draxis1905

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Arkadaşlar arama hızı veren eşyalar neler var acaba ? 10B ekip çantasının özelliği tam olarak nedir bilen kavranya varmı ?

kaliska91

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
WT oyuncusuyum bir de marine nin hastasıyım mermilerin ustasıyım :F

ultras1312

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Dedeme karne hediyesi al dedim almadı bende gece telefonunu araklayıp kendim aldım hattından sağolsun hamadah oynucam onların sayesinde

sags16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
%30 daha fazla para veriyor birde daha güçlü bir karakter kardeşim

defterdarx

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
8e 8e maç yapacak takımlar arıyorum ben hacı. Bizim takım on numara yardırıyoruz. Sizde eğer bize raip olmak isterseniz XswampX'i ekleyebilirsiniz oyun içinden

Üst Alt