Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Wolfteamde Platinum kutu Dönemi :)

draxis1905

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Kaplan dövmesi %15 kurt dönüşüm hızı veriyor diyorlar. Sizce işe görür mü yoksa başka bir şey kullansak daha mantıklı olur mu ?

sags16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Benimde bir arkadaşım aynı salaklığı yapmıştı başka hatlardan alınca çok para gidiyor :D

defterdarx

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
"Arkadaşlar wolfteam karakterlerinin neler kimler olduğunu nasıl çıktılarını biliyormusunuz onların ömürleri diğer insanlara göre kısaymış çünkü ""Bu insanların çoğunun mükemmel fiziksel performans gösteren atletler ve paralı askerler olduğu ortaya çıktı ve hepsinin diğer insanlardan daha kısa bir yaşam süresi olduğu saptandı."""

draxis1905

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bende eski wt playeri olarak kampanyayı güzel buldum.Yeni karakterler yeni heyecanlar.

foldit12

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Şimdi aklıma geldi geçen cafeden arkadaşlarla konuşuyorduk arkadaş gitmiş haberin aslını öğrenmeden turkcell olmayan hattan alışveriş yapmış vergiler sayesinde tüm konturleri heba oldu hediyede kazanamadı.

ultras1312

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Gürcan diye bi arkadaşım var şerefsiz programcı gelmiş ben wolfteama program yazarım hacklerim dedi bende dedim ki olmaz o iş joygame süper güvenlik yapmış oda sustu gitti.

sags16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Hamadah + gamesultan üyelerine şanskutusu çok çok çok iyi bence

kaliska91

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Tcell hattın varsa ve G-Cash alırsan şans kutusu geliyor almadıysan sakın kaçırma kardeşim

defterdarx

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
"Wolfteamın çıkışında ilk fransız ordusu onları işe almış bunu biliyor muydunuz ? Turkcell joygame ve gamesultan kampanyalarından faydalanarak sizlerde başlayabilirsiniz oyuna ""Fransız Ordusu, ""WolfTeam"" yani Kurt Takımı adında, 2. Yabancı Lejyon olarak da bilinen yeni ve özel bir güç kurdu. Kurulan bu takım için dünya çapında araştırmalar yapan Fransız Ordusu, buldukları özel birliklerle Wolfteam’i gün geçtikçe güçlendirdiler."""

foldit12

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bu kampanya sadece turkcellilere özel kulağınıza küpe olsun sonra vay efendim ben bilmiyodum diye ağlamayın valla turkcelli olmadan kampanyaya katılırsanız ağlayacak konturünüz bile olmaz.

ultras1312

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Koşu bandına uyumlu laptop yapsalarda koşarken de wolfteamdan ayrı kalmasak anasını satayım

kaliska91

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bu geçen hafta başlayan mobil ödeme ile joygame kampanyası vardı ya platinum kutular için.. ondan bahsettim

sags16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Onbaşı rütbesinde kullanabileceğim dövme ve o dövmenin verdiği özellikler nelerdir bilgi veren varmı acaba ?

draxis1905

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Sana benden artı rep hem hamdah olcak hemde gamesultandan şans kutusu hediyem olcak

Üst Alt