Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Arkadaşlar wolfteam karakterlerinin neler kimler olduğunu nasıl çıktılarını biliyormusunuz onların ömürleri diğer insanlara göre kısaymış çünkü ""Bu insanların çoğunun mükemmel fiziksel performans gösteren atletler ve paralı askerler olduğu ortaya çıktı ve hepsinin diğer insanlardan daha kısa bir yaşam süresi olduğu saptandı."""
Şimdi aklıma geldi geçen cafeden arkadaşlarla konuşuyorduk arkadaş gitmiş haberin aslını öğrenmeden turkcell olmayan hattan alışveriş yapmış vergiler sayesinde tüm konturleri heba oldu hediyede kazanamadı.
Gürcan diye bi arkadaşım var şerefsiz programcı gelmiş ben wolfteama program yazarım hacklerim dedi bende dedim ki olmaz o iş joygame süper güvenlik yapmış oda sustu gitti.
"Wolfteamın çıkışında ilk fransız ordusu onları işe almış bunu biliyor muydunuz ? Turkcell joygame ve gamesultan kampanyalarından faydalanarak sizlerde başlayabilirsiniz oyuna ""Fransız Ordusu, ""WolfTeam"" yani Kurt Takımı adında, 2. Yabancı Lejyon olarak da bilinen yeni ve özel bir güç kurdu. Kurulan bu takım için dünya çapında araştırmalar yapan Fransız Ordusu, buldukları özel birliklerle Wolfteam’i gün geçtikçe güçlendirdiler."""
Bu kampanya sadece turkcellilere özel kulağınıza küpe olsun sonra vay efendim ben bilmiyodum diye ağlamayın valla turkcelli olmadan kampanyaya katılırsanız ağlayacak konturünüz bile olmaz.