• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hasretim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Esinti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Seni kimler aldıı kimler öpüyorrrr seniiiii dudağın da dilindee ellerin izi varrrr.Allah'ım sabahtan beridir aynı şarkı dilimde telefonum da pcmde çıldırmak üzereyim sanırım.

Beşinci adımda attım adımı;Altıncı adımdan gelecek kadere ve gurbete lanet olsun.. Paramıdır insanların azabı ve miktarı her yerde kurulmuş bir Namert mezarı..Ben de oldum bu alemin okur yazarı bu alemin kalemine de murekkebine de lanet olsun..

İsyan yok yok yok!!!1!1

Kardeşim işte ne olursa olsun yine de özlüyor insan. Hiç nefesini boş yere yorma.. Neyini özlüyorum niye özlüyorum bilmiyorum.Özlüyorum işte.Giden gidiyor ya kardeşim, sen zannediyor musun ki kalan kalabiliyor. İlk o gidiyor lan. Gitme demiyor ya ilk o gidiyor lan. Nerde ne yapıyordur acaba sevdiklerimiz, sevgililerimiz? Onlar da bizim için ” ne yapıyordur acaba ” diyorlar mıdır?

Bir el mi itti
Yoksa kendim mi düştüm bilemiyorum
Ama
Karanlık dehlizlerden çıkıp
Ay ışığında yürümenin özlemini çekiyorum

Ne varmak istediğim bir yer
Ne kalmak istediğim bir mekan var
Neyin hasretini çektiğimi
Neye özlem biriktirdiğimi bilemiyorum

Ben sadece nefesin olmak istemiştim hevesin değil sustur beni hadi içimde kanayan hasretini sustur hep sitemli sözlerimi sustur aşkına çoşan gönlümü sustur kıymet bilmeyişini halden anlamayışını kendi egona olan aşkını beni hiçe sayışını sustur gözlerim gözlerindeyken damlayan yaşlarımı sustur susturamadın mı?öyleyse tek söz söyle yüreğimi gözlerimi sustur!!!

Nefret ediyorum diyorsun ama gerçekten nefret edebiliyor musun ondan?

Unuttum artık diyorsun.Zamanında herşeyden çok sevdiğin insanı böyle bir çırpıda unutabiliyor musun ? Hiç mi aklına gelmiyor anılar? hiç mi özlemiyorsun kokusunu? Bir an bile '' keşke şu an yanımda olsaydı '' demiyor musun? Her tanıştığın insanda onu aramıyor musun içten içe? Sesini özlemiyor musun hiç? Sana '' seni seviyorum '' dediği anları unutabiliyor musun? Birlikte dinlediğiniz şarkıları duyunca aklına gelmiyor mu? Birlikte izlediğiniz filmlerden bahsedilince uzaklara dalmıyor mu gözlerin ? Onun yokluğunda kendini kocaman bir boşluktaymış gibi hissetmiyor musun? Arkadaşlarınlayken onun yanındaki kadar içten gülebiliyor musun ? Şimdi bir daha düşün. Gerçekten nefret ediyor musun ondan ? Ben edemiyorum..''!!''

kafa güzel olmazsa,dünya güzel olsa kaç yazar ? bırak kafalar güzel olsun,hayat daha çekilir oluyor çünkü.

Üsüyorum...

yüregim üsüyor...

uzun bir mektup yazmak gecti icimden bu aksam, satirlara mürekkep gibi akmak istedim, gözyaslarimla sulamak istedim kelimelere dönüsen duygularimi, en güzel renkte acsin diye beyaz sayfada yüregim... oynatmak istedim kalemi parmaklarimin arasinda, satir satir kalbimi dökmek istedim, eritip yüregimi masanin kösesinde duran kirmizi mumun üzerine, hic sönmezcesine yazmak istedim sabaha kadar... eridikce yanmak, yandikca erimek istedim, yazdikca satirlarda kaybolmak istedim...

uzun bir mektup yazmak gecti icimden bu aksam... yüregimden bahsetmek istedim, kime neden kirildigimdan, kimin beni neden yanlis anladigindan, neden her aksam agladigimdan, neden sustugumdan... yüregimdeki yaradan bahsetmek istedim... kime yazacagim sorusu aksamin geceye dam tuttugu anda vazgecirdi beni bu fikirden... kime yazacaktimki....

adres bölümüne kimin adini yazacaktim, kac kurusluk pul yapistiracaktim, hangi zarfa yüregimi sigdiracaktim...

Saat gece yarisi, kapina geldim...

Yüregim üsüyor, yangin yeri yüregim...

ac ne olursun bekletme beni...

anlatamadim kendimi... bana verdigin konusma nimetini sükrüyle eda edemedim...

bagisla beni...

anlasilmayi bekledim... heyhat... sen dururken neden baska kapilar caldim...

sana ne uzun bir mektup yazmam nede yanlis anlasilmaktan korkmak gerekir...

kalbimle benim aramda olan sen degilmisin, sah damarimdan daha yakin olan sen...

yüregim sana ayan, her kalbimin carpmasi sana halim beyan...

beni sen anliyorsun ya...

neyleyim dili,neyleyim kelimeleri...

beni yalniz birakma ne olur kapina geldim bekletme beni,

yalnizlikdan cok ürküyorum, kime bel bagladiysam karanliga itti beni...

bagisla beni, artik senden baska kimseye dayamam sirtimi, asami attim Rabbim...

hakikata daldir beni...

Geri