• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hep beraber Tecrübe Ediniyoruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan excreaty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teee Kuantum fiziği mantığından çıkan manyak bir profesörün oyunu var Zombirock, sizler de bizim birliğimize katılıp bizlerle oynamak isterseniz oyuna girip beni XswapX nickinden ekleyebilirsiniz. Oyundaki sıralamalarda şuan 1.yim ben. Sizleride aramızda görürsek çok seviniriz arkadaşlar.

Vallahi paranız yoksa 1.000 altın kuponundan da alabilirsiniz onunlada çok güzel şeyler alabiliyorsunuz özellikle boksör karakteri için 1.000 altın kuponu çok işe yarıyor bir sürü bere aldım :D

Bence de Zombirockçılar diye grup kursak nasıl olur bi düşünelim bunu.

bu arada manganın zombirock şarkısını dinleyin beyler benide ekleyin evrimsel adım

abi şu tp işinden imanım gevredi resmen..yüzde yüz tp veriyo senin dediğin eşya süper bir şey. kasmak gerekmiyor sabaha kadar tp için

Valla bence iyice değerlendirmek kampanyayı. Sonuçta uğraşılıyor o kadar. Ellerine sağlık.

Oyunun en büyük özelliği bu zaten. Yani aksiyonun deli gibi olması.

Bence bu forumda Zombirockçılar diye grup kursak nasıl olur bi düşünelim bunu.

Aynen kardeşim bende iki maç oynamıştım turnuvada çok eğlenceli oluyor bir Hırvatistan maçının son anlarında o kadar heyecanlanmıştım :D :D

maNga konser haritasıda gerçekten çok güzel hem maNga dinleyip hemde Zombi Rock oynamak büyük zevk veriyor insana bir indirip oynayın oyunu maNga Konser haritasında :D

şarkı baya güzel hacı.. oyunun kendisi de güzel. sürekli fps oynamaktan gına geldi arada zombirock ile stres atıyoruz :D

tecrübe puanım çok az benim ya bakalım 2000jp alalımda kampanyadan yararlanalım zombirockta

TP işi çok güzel olmuş arkadaşlar kaçırmayın derim ben size böylesini bir daha yapmazlar eminim :D

Oyunun en büyük özelliği bu zaten. Yani aksiyonun deli gibi olması.

Zombirockta savaş Manga yaması ile ateşlendi hacılar. Oyunun müziklerinden görsellerine her şey değişti. Gitarist olup sazla sözle ağız burun kırmak istemez misiniz ? Gelin o zaman hep birlikte adamları dövelim. Hem çok eğlenceli bir oyun. Sıkılmadınız mı saçma sapan oyunlar oynamaktan hep silahla Zombi dövmekten filan ?

Geri