Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hep beraber Tecrübe Ediniyoruz

takitatablet

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
arkadaşlar kampanya iyi güzelde bize 2000jp vercek sağolsun joygame ama zombirockda bir yardım edin hediye mediye gibi ya çok zor durumdayım benim bu kampanyadan yararlanmam lazım.

tolinka91

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
bu arada manganın zombirock şarkısını dinleyin beyler benide ekleyin evrimsel adım

dangertsc

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Arkadaşlar zombi de manga karakterlerini alınca altın kazanma bonusu veriyormuş yüzdelerini bilen varmı acaba ? Ne kadar nasıl kazandırıyor diye.

kimimela90

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Aaaa süper kampanya olmuş, aylardır beklediğim kampanya ya zaten manga nın zombi rock şarkısından sonra hastası oldum sürekli oynuyorum ilaç gibi geldi bu kampanya :d

trpillibebek

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Zombi rock stres topunuz dedikleri kadar var değil mi hocam yaz tatilinde de kampanya süper oldu bol bol kasarız artık

tscdayko

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
ahahhahahah aynen kardeşim final maçını izlemiştim ben internetten final maçında oynaynalarında elleri titriyordu yani onu fark ettim :D

yamkalik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Zorluk mapi var hacılar onu gördünüz mü çok çok çok çok eğlenceli bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum bir oyunda gerçketen çok zevkli oluyor birde çok insan olunca tadından yenmiyor tabi ben bunu kampanyadan aldıktan sonra söyleyebiliyorum güçlü karakterle daha eğlenceli

nukpana92

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
zombi rock stres topunuz dedikleri kadar var değil mi hocam yaz tatilinde de kampanya süper oldu bol bol kasarız artık

pintalon

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
2.000 JP ! Süper kampanya ya ! Alıyorum hemen siz denediniz di mi?

tolinka91

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Hem fazla tp hem hediye kuponu zombi rock fena kampanya yapmış bu sefer süper olmuş

suletu92

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
zombiye başladığımdan beri aksiyon bitmedi hiç manga geldi şarkı klip kampanyalar hep güzel ve ilgi çekiciydi adamlar harbi uğraşıyor ya

trpillibebek

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
zombirock da büyük bir oyun hocam baksana kaç oyunun böyle ünlü gruplarla şarkısı var böyle kampanyası var ki türkçe oyunlar içinde

yamkalik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Arkadaşlar oyunun turnuvaları falan oluyo yani bu oyundan arasal gelirde sağlayabilirsiniz ben size diyim oynamadan geçmeyin oyunu oynuyorsanızda biraz ciddiye alın :D

tscdayko

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Vallahi arkadaşlar clanlarda oynayıp para kazanmak istiyorsanız bu kampanyalardan alıp güzel bir karakter oluşturmanız lazım sakın unutmayın beyler banada PM atın bende oynarım sizle

docka16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Zombi Rock'ta ne çok şikayet edilen konuların başında geliyordu bu ekipmanların pahalı olması ama joy game sesimizi duydu demekkki bu kampanya çok iyi geldi arkadaşlar kaçırmayın derim ben 1 ay sonra çok fırlayabilir paralar

Üst Alt