• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bezelye ınan hocam benım gıbı ogrencın olsun sınıfta tek olsun tek bana ders verırdın yemın olsun o kadar calıskan o kadar ınsanım (((((((((:

Bezelye benım hocada dıyor bana sen nasıl ınsansın çıkıyorsun sunum yapıyorsun mıllet dıyor kutuphaneyı toplamışsın yıne ((((((((((((((((: cok caslıyorum.. kucukkende cok calıskandım (:

Bezelye (: ama ben senınde talaben olurum demısı ele ele sende benım hocamsın yaslandın gıttın zaten ((: hıc sesın soluğun çıkıyor ılla ben seslenıcem sana degıl mı utanmıyorsun hıc ?

Bezelye (: ama ben senınde talaben olurum demısı ele ele sende benım hocamsın yaslandın gıttın zaten ((: hıc sesın soluğun çıkıyor ılla ben seslenıcem sana degıl mı utanmıyorsun hıc ?

Valla doğru diyorsun :sigara Yaşlandık gittik. Hayattan tat alamıyorsan yaşlanmışsın demektir :sigara

Bezelye çok ıcıyorsun o kadar burada senı el uzerınde tutuyoruz da kırılıyorum sana bılgın olsun (:

yeppaaaaaaaaaaaaa uyku fıçıları (: herkes devrılmıs uyuyor cıks

Evet baglasan durmaz dem gıder dersler benı bekler (:

CemMmMmMmmMmMmMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gebermeyesice seni:s72: bana yapacagın güzelligi ben varken yapsana az hava atim :D burnum forum çatısına degsin :D bir kaç kişiyi banlim hevesim gecsin :D zalımsın patron:s72: adminligi bıak forum sahibi olmusum bide:s80: yaaaaaaaa @Pisadam ı bile diskalifiye edecek pozisyona getir sen beni ama ben olmayayım burda yaptıgın vicdana sıgar mı hee :D @StigmatA cım canım cicim kesme şekerim sen artık benden neler cekecegini biliysin demi :D özel mesajlarına bomba koyarım, ben o yesil gözlerini oyar kendime takarım :u21:

ben daha ne yapim :D:f31:

Selamlar saygılar hürmetler efendim.

Aleykümselam Sehri_Ask saygılar efendm :)

Geri