- Forum Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay
Katılıyom
Yeni nesil çok yaramaz çok :sigara
Bilgi - İnanç - Eylem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyom
Yeni nesil çok yaramaz çok :sigara
Bezelye ınan hocam benım gıbı ogrencın olsun sınıfta tek olsun tek bana ders verırdın yemın olsun o kadar calıskan o kadar ınsanım ((((((((![]()
Bezelye benım hocada dıyor bana sen nasıl ınsansın çıkıyorsun sunum yapıyorsun mıllet dıyor kutuphaneyı toplamışsın yıne (((((((((((((((cok caslıyorum.. kucukkende cok calıskandım
![]()
Bezelyeama ben senınde talaben olurum demısı ele ele sende benım hocamsın yaslandın gıttın zaten (
hıc sesın soluğun çıkıyor ılla ben seslenıcem sana degıl mı utanmıyorsun hıc ?
Bezelye çok ıcıyorsun o kadar burada senı el uzerınde tutuyoruz da kırılıyorum sana bılgın olsun![]()
CemMmMmMmmMmMmMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gebermeyesice seni:s72: bana yapacagın güzelligi ben varken yapsana az hava atimburnum forum çatısına degsin
bir kaç kişiyi banlim hevesim gecsin
zalımsın patron:s72: adminligi bıak forum sahibi olmusum bide:s80: yaaaaaaaa @Pisadam ı bile diskalifiye edecek pozisyona getir sen beni ama ben olmayayım burda yaptıgın vicdana sıgar mı hee
@StigmatA cım canım cicim kesme şekerim sen artık benden neler cekecegini biliysin demi
özel mesajlarına bomba koyarım, ben o yesil gözlerini oyar kendime takarım :u21: