• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Wolfteamde Platinum kutu Dönemi :)

"Bakın wolfteam araştırmacısı takıma girmek için geçilen kısımları nasıl anlatmış . akıma girebilmenin tek kuralı, basit bir fizik testinden geçmek ve ""Anti-Epoxyn""e uyumlu olunup olunmadığını anlamak için yapılan kan testiydi. ""Yabancı Lejyonlar"" kurallarına göre, Lejyona alınan birliklerin yaşları, fiziksel kabiliyetleri ve kendi ülkelerinde yasal olmayan işlere bulaşıp bulaşmadıkları herhangi bir değer taşımıyordu."

Çok wolfteam oynadığım zamanlarda annem kılıklı sevgilim gözlerini oyarım diye üstüme geliyor. Çaresini bilen varsa banada yollasın.

Premium kutular candır. şans kutusunu bilemem ama premiumdan öküz gibi silah çıktı

Agalar bu WolfTeam'de Yiğit Demir isimli karakteri kullanan var mı ? Açıklamasında diyor ki hem uzun menzilli hem kısa menzilli silahları kullanıyormuş bir de üstüne yakın dövüş ustasıymış yani bunların hepsi böyle bir karakterde birikiyorsa nasıl oluyor açıklayabilecek olan varmı ?

operasyon tam gaz sürüyor. Wolf team oyuncuları sizler joygamein kampanyasını gördünüz mü adalar yardırmışlar. Sizleride oyuna alalım öptüm by

Artık bu son yani. Bıktım arkadaş hep yenilmekten bende joygame kampanyasına katılıp hamadah alıp ananızı bellicem.

Atılıyorum wolfteamde hamadah %30 para daha avantajlı risk yok en azından bana hke417 cıktı kutudan size ne cıktı?

Bu turkcell mobil ödeme kampanyaları bizi bizden aldı.

Hakkaten ya f2p diyorduk tonla para veriyorduk şimdik güzel oldu bu indirimler kampanyalaaaaaar

30 gün kullanımlık akrep dövmesi kaç Jp yapıyor acaba ? Bu turkcell kampanyası ile uygun fiyatlara gelir mi acaba merak ediyorum.

Komutan yiğitin izinde wolf team oynuyoruz bizlerde on numara karakter yemin ediyorum. Komutanımızı belirledik hedefimize direk ilerliyoruz allah allah..

Şimdi arkadaş joygame yaptığı her şey güzel zaten heleki wolfteam için olanlar yani wolf cü olarak sabahım akşamım oyunda ki hamadah en sevdiğim karakter hani yanında 30.000 jp mide aldım tavsiyemdir sizlere arkadaşlar oynayın

Turkcell kehanet'de yaşam çiftliği kampanyasına başlamış. Bunun için hangi numaraya mesaj atılıyor, bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi?

"Daha önce raplezz oynuyordum ve yaklaşık 1 aydır kehanetdeyim. İkisi arasındaki en sevdiğim farklardan biri

arkadaşlar şimdi bakın wolfteamde yeni bir kampanya var hamadah ın 7 günlük karakteri var bunu turkcell liler alabiliyormuş

Geri