Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Wolfteamde Platinum kutu Dönemi :)

dangertsc

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Beyler bu linkteki kampanyadan alanlar varsa seslensin lütfen çok çok lazım sürekli yeniliyorum ya

daleboca16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
bu kadar çok kampanyamı yapılır adamların kafa güzel herhalde şans kutusu + 2000jp manyaklı bu :D

tscdayko

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
ayrıyeten 2000jp geldi almak isteyenler olursa JP2 yazın 5685e gönderin

kimimela90

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Aga ben size söyleyim birgün joygame bu kampanyaları kapatacak ve bizde sap gibi kalcaz

tscdayko

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
arkadaşlar şimdi bu hamadahın kampanyasını bilenler varmı hamadah ile beraber 30000 jp geliyormuş doğrumu üstüneüstük turkcellilere uygunmuş

nukpana92

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Aga geçen kurt avı modunda oynuyorum full ölüyorum ama hani 15 öldürme 36 ölme :D neyse baktım olacak gibi değil jp alacam bi baktım joygamede burdaki kampanya var wolf için dedimki tamam şimdi şans kutumu aldım turkcelim ile nasıl şanslıysam artık altın silah seti geldi :D 30 günlük yani 8.800 jp vermektense hem 2000 jp kazandım hemde şans kutusuyla gelen altın seti silahlarımı :D .

kimimela90

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Beyler gelin elimde 7li platinum kutu var joygame kampanyasından aldım satabilirim kampanyadan geldi hani ya benden alın yada buradaki kampanyadan

dangertsc

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
burda aslında hani wolfteam kampanyaları işimize yarar şimdi hani şans kutusunda bir çok güzel şey çıkıyor

tscdayko

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
aga platinum kutunun kampanyası var joygame yapıyor diyorlarki turkcel ile alınıyormuş

kimimela90

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Sizin için sırf sizin için biraz daha bilgi topladım :D buyurun JP30*yazın*5685'e mesaj olarak gönderin,*30000JP*ve Wolfteam*-*7 Adet Platinum Kutusu anında cebinize gelsin.*

nukpana92

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Beyler gelin bir vs atak wolfteamde geçen joygamein buradaki kampanyasından hamadah aldım yok biranda öldürme sayım arttı elimde şans kutumda var isteyene karşılıklı olarak yollaya bilirim.

dangertsc

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Aga wolfteam hastasıyım ama wolfteam insanın içindeki deli ruhu çıkartıyor helede buradaki kampanyadan sonra yalnmıyım

tscdayko

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
sadece bu başka hatlardanda alabiliyormuyuz bu platinum kutuyu

daleboca16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Aga platinum kutumu aldım ve sanada repimi bastım sağolasın

kimimela90

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
arkadaşlar şimdi bu şans kutusu kampanyasını bilenler varmı bunla beraber 2000 jp geliyormuş doğrumu ve bunu turkcel ile birlikte 2 kez alabiliyormuşuz bilfisi olanlar söylerse sevinirim.

Üst Alt