Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Geri Sayım Başladı!!!

yamkalik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Babamın sanalika hesabınada aldım dondurma makinasıyla kahve makinası tatil günü adamı bilgisayardan kaldıramıyoruz oynayamıyorum yeminlen :D

tolinka91

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bu kadar çok adam oynuyorsa bir bildikleri vardırda oynuyorlardır arkadaşlar 1 milyondan fazla aktif kullanıcı salak değildir yani bir bakın derim

trpillibebek

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Elmas kart aldım ve aldığıma deydi kesinlikle çok seviyorum şu oyunu ya

takitatablet

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Sanalika oynamazsanız hayatınızda bir kere hata edersiniz ben diyimde size sonradan arkadaşlarınız falan anlatır böyle güzel bir oyun varmış ben neden oynamadım falan demeyin :D

ultras1312

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Yaz tatilinde LoL oynamaktan başka yapacak bişey yoktu bende sanalikaya başladım gayette güzel oldu arkadaşlar zaman geçiyor yani boş boş evde oturmuyorum uyandıktan sonra yani :D

tscdayko

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Diablo III aldım başında Sanalika kadar oturmadım arkadaşlar size yemin ediyorum o kadar eğlenceli bir oyun

yamkalik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
3 arkadaş aldık kahve, dondurma ve pop corn makinası parti yapıyoruz en az 100 tane insan oluyor çok eğlenceli oluyor arkadaşlar kaçırmayın

yamkalik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Oyuna küçükte olsa para verseniz direkt olarak dikkat çekiyorsunuz oyunda hemen yanınızda bir sürü insan bitiyor kahve makinası ve dondurma makinasını kaçırmayın derim

trpillibebek

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Altın kart alıp üstüne birde cafe alın o zaman başından kalkamayacaksınız eminim :D

tolinka91

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Kampanyadan yararlanmayan kaldı mı ki hala reklamını yapıyorlar hehe çok uygun fiyatlar arkadaşlar.

takitatablet

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
"Bende Alice harikalar diyarındaki tavşandan aldım ""beyaz tavşanı takip et"" diyerek dolaşıyorum kimler kimler takılmadı peşime :D Bu kadar iş yapacağımı düşünmüyordum :D"

ultras1312

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Cafe kartıda güzel uygulama beyler 100 kişiyi davet edebiliyorsunuz çoğunluklada geliyorlar 100 kişi ile oturup muhabbet ediyorsunuz yani zor bulunur o :D

tscdayko

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Kahve Makinası aldım ve birsürü insan benimle bu yüzden konuşmak istedi şaka gibi :D

yamkalik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Gerçek hayatta yapamadığınız şeylerin burada olması ne kadar hoş. Bu yüzden bu kadar çok kullanıcısı var

Üst Alt