Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hep beraber Tecrübe Ediniyoruz

askorbik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Zombirockta karton kutu kullanan varmı ? Etrafınızda ki düşmanları 2 saniyeliğine size saldırı yapamaz hale getiriyormuş. Parmakları ve kombolarına güvenen oyuncular 2 saniyede herkesin ağzını burnunu kırar yani.

defterdarx

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Tp kasmak çok zordu oyunda bu kampanyayla birlikte çok eğlenceli olacak herkes daha iyi şeyler alırsa oyunda daha çok aksiyon döner beyler hadi gelin beraber oynayalım :D

kaliska91

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Hem fazla tp hem hediye kuponu zombi rock fena kampanya yapmış bu sefer süper olmuş

foldit12

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
zombirock da büyük bir oyun hocam baksana kaç oyunun böyle ünlü gruplarla şarkısı var böyle kampanyası var ki türkçe oyunlar içinde

kaliska91

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
2.000 JP ! Süper kampanya ya ! Alıyorum hemen siz denediniz di mi?

foldit12

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Turkcell kampanyası 1 ay sürecek arkadaşlar 25 gün filan kaldı diye biliyorum.

foldit12

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Diğer operatörlere göre ürünler 2 tl daha ucuz bu aksiyonda değerlendirin bence.

kaliska91

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
tecrübe puanım çok az benim ya bakalım 2000jp alalımda kampanyadan yararlanalım zombirockta

daleboca16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Teee Kuantum fiziği mantığından çıkan manyak bir profesörün oyunu var Zombirock, sizler de bizim birliğimize katılıp bizlerle oynamak isterseniz oyuna girip beni XswapX nickinden ekleyebilirsiniz. Oyundaki sıralamalarda şuan 1.yim ben. Sizleride aramızda görürsek çok seviniriz arkadaşlar.

docka16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Zehiri kullanan varmı zombi de ? Tüm düşmanlara on saniye boyunca zarar veriyormuş bu zararı neye göre veriyor ? Hp çok ise ona göre mi hp düşürüyor ?

dangertsc

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Ya şu zombirockta karakter tuşlarının yani yönetme tuşlarını kavrayanlar varsa bana destek olur mu acaba ben kavrayamadım olayları sizler de bi fikir verir misiniz ?

nukpana92

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Arkadaşlar benim clan'ım var bu kampanyadan alıp güzel karakterler yapanlar varsa alabilirim clana yükseliriz beraberce madem bu kadar adamız :D

kimimela90

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
İstediğimiz kadar alabiliyor muyuz bu kampayanlardan bilen varmı beyler

tscdayko

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Aynı hat ile istediğimiz kadar alabiliyoruz sanırım joy game zombi rock forumunda görmüştüm bakayım link atarım

kimimela90

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Tcell hattın varsa indirimli oluyor kardeşim biliyorsundur indirimle birlikte istediğin kadar alabiliyorsun TP puanı ve 5.000 Altın Kupano çok güzel kampayanlar kaçırma derim al bol bol bir daha gelmez böylesi

Üst Alt