Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hep beraber Tecrübe Ediniyoruz

docka16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bir rock yıldızı yeteneğini savaşmak için kullanabilir mi?*Merak eden varsa Zombiye gelip görebilir hacılar. Ben gitaris kasıyorum valla öyle böyle değil yani oyun akıyor gidiyor.

dangertsc

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Zombi 2011 yılının en iyi mmo aksiyon oyunu seçildi bundan haberiniz var mıydı ? Hemde level dergisi seçmiş valla o adamlar işinin piri derler ama ben çok sevmiyorum. Aksiyon dediğin oyungezer seçerse aksiyondur.

docka16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bir boksörün canı kum torbasını yumruklamaktan sıkılınca ne yapar? Valla ben zombirockta zombi pataklıyorum. Klan kurmak istiyorum bide oynayan varsa bana forumda pm atabilir mi acaba ?

daleboca16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Zombi Tv açıldı haberiniz varmı arkadaşlar ? Oyunun en eğlenceli ve komik sahnelerini kayıt altına alıp bize gönderdiğinizde sizlerde yayınlarınızı burada görebilirsiniz. Test yayınlarıda bitmiş merak ettiğiniz soruları da tv üzerinde ki yayınlarda sorabilirsiniz.

dangertsc

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Arkadaşlar şu Jel denilen ürünü kullanan varmı ? Ulan eşyayı söyledim hangi oyun onu söylemedim :D Zombirockta Jel kullanan varmı acaba ? Düşmanları sabitliyormuş yerine ama ne kadar etkili kaç saniye sabitliyor bilen var mı ?

daleboca16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Arkadaşlar zombirockta artık güvenlik olayları çok fazla arttırılmış haberiniz varmı bundan ? Hile programı kullananlar 1. uyarıda 15 gün uzaklaştırma alıyorlar sorada 30 gün ceza sorada def edip atıyorlar bilginiz olsun.

docka16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Arkadaşlar gelin hep birlikte arena yapalım zombirockun bu forumda ki kralını seçelim

dangertsc

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Zombirockta karton kutu kullanan varmı ? Etrafınızda ki düşmanları 2 saniyeliğine size saldırı yapamaz hale getiriyormuş. Parmakları ve kombolarına güvenen oyuncular 2 saniyede herkesin ağzını burnunu kırar yani.

tscdayko

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
abi şırf şu tp eziyeti için aldım ben bugün bu kampanyadan mobil ödeme ile. %100 tp bonusu bildiğin ilaç gibi geldi.. :D

nukpana92

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
maNga Konser haritasında daha beni geçebilen kimse olmadı benide alabilirsin klana kardeşim oynarız beraberce :D

kimimela90

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Ben bu oyunu maNga ile şarkı yaptıklarında görmüştüm o zaman başladım hala oynuyorum :D TP gerçekten önemli tekrar tekrar söylemek gerek yeni başlayacaksanız yada oynuyorsanız kesinkez alın sonra bulamazsınız bunu :D

tscdayko

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
zombiye başladığımdan beri aksiyon bitmedi hiç manga geldi şarkı klip kampanyalar hep güzel ve ilgi çekiciydi adamlar harbi uğraşıyor ya

kimimela90

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
maNga videosunu bende görmüştüm gerçekten güzel olmuş dedikleri gibi Türkiye'de bir ilk zaten bir oyunun soundtrack'ini maNga yapabilirdi ancak çokta güzel olmuş iyi olmuş yani :D

nukpana92

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
daha öne biz turnuvada yarı final gördük şimdi boşum bende gelebilirim clana turnuvalar çok eğlenceli oluyor beyler rekabet olmadan olmuyor zaten oyunda :D

nukpana92

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Aynen kardeşim bende iki maç oynamıştım turnuvada çok eğlenceli oluyor bir Hırvatistan maçının son anlarında o kadar heyecanlanmıştım :D :D

Üst Alt